رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند رسانه عبری: ترکیه پهلو گرفتن کشتی‌های اسرائیلی در بنادر خود را ممنوع کرد رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند

بی‌خبری بایدن از بیماری و بستری شدن وزیر دفاع خود!

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که جو بایدن رییس جمهور این کشور از بستری شدن لوید آستین وزیر دفاع خود در بیمارستان بی اطلاع بوده و پس از چند روز در جریان این مساله قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های ان بی‌سی نیوز و پولیتیکو اولین بار شامگاه شنبه به نقل از مقامات ارشد دولت بایدن از بستری شدن آستین گزارش دادند.

این گزارش‌ها جدی بودن موضوع بستری شدن وزیر دفاع آمریکا در بیمارستان بدون اطلاع عموم را نشان داد.

مقامات ارشد آمریکایی همچنین اعلام کردند که کاخ سفید از عدم اطلاع رئیس جمهور از وضعیت سلامتی آستین نگران شده است.

بر اساس گزارش ها، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، اولین مقامی بوده است که روز پنجشنبه از بستری شدن آستین در بیمارستان مطلع شده و فوراً این موضوع را به بایدن اطلاع داده است.

به گفته پنتاگون، بستری شدن وزیر دفاع آمریکا در بیمارستان پس از عوارض ناشی از یک عمل جراحی انتخابی صورت گرفت.

کاخ سفید هنوز در مورد عدم اطلاع رسانی به موقع آستین به رئیس جمهور آمریکا در مورد عدم توانایی وی در ایفای نقش به عنوان وزیر دفاع این کشور اظهار نظری نکرده است.

با این حال مقامات کاخ سفید از بازگشت آستین به کار پس از مرخص شدن از بیمارستان استقبال کردند.

آستین از اول ژانویه (دوشنبه گذشته) در مرکز خدمات پزشکی نظامی «والتر رید» بستری شده است. پنتاگون درباره اینکه آیا وی قبل یا بعد از بستری شدن، هوشیار یا بیهوش بوده است، توضیحی نداد.

پنتاگون همچنین درباره اینکه چه میزان از اختیارات آستین به معاونش «کاتلین هیکس» واگذار شده است، توضیحی ارائه نکرد.
به نوشته رویترز، آستین ۷۰ ساله پس از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا دومین فرد بلندپایه در ارتش این کشور به شمار می‌آید و مسئولیت‌های وی ایجاب می‌کند که همواره در دسترس باشد تا بتواند درباره بحران‌های مربوط به امنیت ملی آمریکا تصمیم‌گیری کند.

پاتریک رایدر سخنگوی پنتاگون جمعه به وقت محلی در بیانیه‌ای گفت که آستین دچار «عوارض پس از اقدامات پزشکی» شده است، اما «در حال بهبودی است و انتظار می‌رود که «از امروز مسئولیت‌هایش را بطور کامل از سر بگیرد.»

«اتحادیه مطبوعاتی پنتاگون» در نامه‌ای به مقام‌های وزارت دفاع آمریکا از پنهانکاری درباره بیماری آستین انتقاد کرد و گفت که وی یک مقام دولتی است و هیچ دلیلی برای پنهانکاری درباره وضعیت پزشکی وی وجود ندارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار