عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واکنش حماس به شهادت ۲ خبرنگار فلسطینی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای شهادت دو خبرنگار فلسطینی را «جنایت جنگی عمدی رژیم صهیونیستی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس در این بیانیه اعلام کرد، شهادت «حمزه الدحدوح» و «مصطفی ثریا» جنایت جنگی عمدی رژیم صهیونیستی است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، در بیانیه مذکور همچنین آمده است، شهادت این دو خبرنگار فلسطینی با هدف ایجاد رعب و وحشت و دلسردی خبرنگاران از انتقال واقعیت و پوشش جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام شده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: با توجه به جنایات شنیع رژیم اشغالگر علیه خبرنگاران و کشتار‌های فجیع علیه غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان، از موسسات بین‌المللی حقوق بشر می‌خواهیم که این جنایات علیه مردم ما را برای پیگرد قانونی این رژیم سرکش مستندسازی کنند.

پیشتر روزنامه‌نگار حمزه، پسر وائل الدحدوح، خبرنگار الجزیره در غزه، در بمباران رژیم صهیونیستی که خبرنگاران را در غرب خان یونس هدف قرار داد، به شهادت رسید.

پیش از این تعدادی از اعضای خانواده خبرنگار الجزیره از جمله همسر، پسر، دختر و نوه او در بمباران صهیونیست‌ها علیه خانه‌ای که در اردوگاه النصیرات هدف قرار گرفت، به شهادت رسیده بودند.

همچنین مصطفی ثریا، روزنامه‌نگار به همراه حمزه پسر وائل الدحدوح در بمباران صهیونیست‌ها که خودروی خبرنگاران را در غرب خان یونس هدف قرار داد، به شهادت رسید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار