بیانیه حماس به مناسبت شهادت شماری از مقامات این جنبش

حماس در بیانیه‌ای شهادت شماری از مقامات دولتی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه را تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری شهاب، حماس در بیانیه‌ای شهادت شماری از مقامات دولتی در حملات به غزه را تسلیت گفت.

در بیانیه حماس آمده است: جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد: با نهایت تسلیم، استواری و عزم راسخ در مسیر دفاع از مردم، سرزمین و مقدساتمان، و با صبر، احتساب، افتخار و سربلندی، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با اندوه و افتخار، به ملت بزرگ خود در فلسطین و خارج از آن، به امت عربی و اسلامی و به تمامی آزادگان جهان، شهادت گروهی از فرماندهان والامقام و چهره‌های شاخص مبارزه ملی در نوار غزه را که بامداد امروز در پی حمله وحشیانه و ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی همراه با خانواده‌هایشان به شهادت رسیدند، تبریک و تسلیت می‌گوید.

حماس تاکید کرد که این شهدای والامقام عبارتند از: عصام الدعلیس، رئیس پیگیری امور دولتی، یاسر حرب، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس، احمد الحتة، سرپرست وزارت دادگستری، محمود ابووطفه، سرپرست وزارت کشور، بهجت ابوسلطان، مدیرکل سازمان امنیت داخلی.

این بیانیه می‌افزاید: ما در جنبش حماس، ضمن گرامیداشت یاد این گروه عظیم از رهبران و چهره‌های شاخص ملت بزرگ فلسطین در نوار غزه، که بیش از پانزده ماه در سنگر پایداری و استقامت در کنار مردم و خانواده‌های نوار غزه ایستادگی کردند و زیباترین جلوه‌های تلاش بی‌وقفه در خدمت به مردم، تقویت امنیت و همبستگی اجتماعی، التیام زخم‌های آنان و توقف و پایان دادن به تجاوز دشمن صهیونیستی را رقم زدند، تأکید می‌کنیم که جنایات ترور رهبران و چهره‌های ملی جنبش و فرزندان ملت ما، رژیم صهیونیستی را به اهدافش نخواهد رساند و اراده ملت ما و پیوند عمیق آن با رهبری و مقاومتش را نخواهد شکست. بلکه ملت ما با قدرت و استقامت بیشتری در برابر دشمن اشغالگر و توطئه‌های تجاوزکارانه‌اش ایستادگی خواهد کرد.

حماس تاکید کرد: رحمت خدا بر این گروه از رهبران و چهره‌های ملی فلسطین که پس از سال‌ها مبارزه و پایبندی به اصول، حقوق و فداکاری در خدمت نوار غزه، به شهادت رسیدند. خداوند آنان را در نبرد «طوفان الاقصی» به عنوان شهیدان این راه مقدس بپذیرد و در فردوس اعلی، در کنار پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحان جای دهد، که نیکوترین یاران‌اند. این راه جهاد است، یا پیروز می‌شویم یا شهید./ مهر 

کلمات کلیدی: حماس شهادت
مطالب مرتبط
ارسال نظر