وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

انتقاد منظور به مصوبه کمیسیون تلفیق درباره نحوه تخصیص قیر رایگان

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون تلفیق مصوب کردند که قیر رایگان همانند سال ۱۴۰۲ به دستگاه‌های مختلف اختصاص یابد که این مصوبه انتقاد سازمان رئیس سازمان برنامه و بودجه را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج الدینی با اشاره به نشست یکشنبه شب کمیسیون تلفیق بودجه تصریح کرد: اعضای کمیسیون تلفیق با لایحه دولت مبنی بر تخصیص ۲۰ همت به قیر رایگان به منظور اجرای پروژه‌های عمرانی موافقت کردند.

وی اظهار داشت: طبق این مصوبه وزارت راه و شهرسازی مقدار قیر معین شده را از وزارت نفت تحویل گرفته و همانند سال ۱۴۰۲ در سال آینده نیز بین دستگاه‌های مورد نظر توزیع خواهد کرد.

میرتاج الدینی افزود: این مصوبه انتقاد رئیس سازمان برنامه و بودجه را به همراه داشت، منظور معتقد بود که نحوه توزیع قیر رایگان باید در اختیار دولت باشد و در نتیجه توزیع قیر رایگان بین دستگاه‌های مختلف دقیق‌تر انجام خواهد شد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امروز(یکشنبه) کمیسیون تلفیق رئیس سازمان امور مالیاتی در دفاع از تبصره‌های لایحه بودجه در حوزه مالیاتی گفت که برنامه ما برای سال آینده کشف فرار مالیاتی است و می‌خواهیم از کسانی که درآمدهای میلیاردی دارند و مالیات پرداخت نمی‌کنند مالیات بگیریم و برنامه ما فشاری را بر اقشار متوسط و ضعیف جامعه تحمیل نخواهد کرد.

حسینعلی حاجی دلیگانی دیگر عضو کمیسیون تلفیق بودجه نیز در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا اظهار داشت: اعضای کمیسیون در نشست امشب مصوب کردند که اگر پالایشگاه آبادان روزانه بیش از ۳۷۰ هزار بشکه نفت پالایش کند ۲۳۰ میلیون یورو و اگر در هر روز بیش از ۴۳۰ بشکه نفت پالایش کند علاوه بر ۲۳۰ میلیون یورو، ۴۷۰ میلیون یورو دیگر نیز دریافت خواهد کرد تا برای توسعه فازهای پالایشی خود به مصرف برساند.

وی افزود: همچنین طبق مصوبه کمیسیون بنا شد تا شرکت ملی نفت مابه‌التفاوت قیمت نفت و میعانات گازی و سایر خوراک ها را از شرکت‌های زیر مجموعه خود دریافت کند که در لایحه دولت تنها به نفت و میعانات گازی اشاره شده بود که در کمیسیون سایر خوراک‌ها نیز اضافه شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار