ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

سعید عبدولی، تنها کشتی گیر موفق ایرانی

از میان ۴ فرنگی کار ایرانی در اولین روز مسابقات جهانی، سعید عبدولی به نیمه نهایی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ از صبح امروز رقابت های جهانی کشتی فرنگی ۲۰۱۹ به میزبانی نورسلطان قزاقستان و با حضور نمایندگان ایران آغاز شده؛ جایی که در روز نخست ۴ تن از شاگردان محمد بنا روی تشک می روند.


پوریا ناصرپور در ۵۵ کیلوگرم، میثم دلخانی در ۶۳ کیلوگرم، امین کاویانی نژاد در ۷۲ کیلوگرم و سعید عبدولی در ۸۲ کیلوگرم امروز به مصاف حریفان خود روی تشک می روند.

 

در ادامه رقابت‌های روز نخست کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۱۹ که در نورسلطان پایتخت قزاقستان در حال برگزاری است، سعید عبدولی نماینده وزن ۸۲ کیلوگرم ایران و دارنده مدال های طلای جهان و برنز المپیک در دومین مبارزه و در مرحله یک چهارم نهایی برابر آدلان آکیف دارنده مدال برنز اروپا از روسیه به روی تشک رفت و در پایان در یک کشتی سخت با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

 

عبدولی در دور بعد به مصاف رفیق حسین‌اف دارنده مدال‌های طلای اروپا 2011 و برنز اروپا 2018 از آذربایجان می‌رود.عبدولی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس به مصاف پیتر نوواک از چک رفت و با نتیجه ۹ بر صفر به برتری رسید.در جریان رقابت‌های روز نخست، ۳ فرنگی‌کار دیگر ایران نیز به میدان رفتند.

 

پویا ناصرپور دارنده مدال طلای جوانان جهان، در دور نخست به مصاف شریف کلیچ قهرمان جوانان جهان ۲۰۱۳ از ترکیه رفت و در مدت زمان ۴ دقیقه موفق به شکست ۸ بر صفر حریفش شد. ناصرپور در دور بعد مقابل الهام بهرام اف قهرمان آسیا از ازبکستان در مدت زمان ۲ دقیقه با نمایشی ضعیف با نتیجه ۱۰ بر صفر شکست خورد. وی برای اینکه بتواند در گروه بازنده‌ها برای رسیدن به مدال برنز تلاش کند باید منتظر صعود رقیبش به دیدار فینال باشد، در غیر اینصورت حذف خواهد شد.

 

در وزن ۶۳ کیلوگرم که ۱۸ شرکت کننده حضور دارند، میثم دلخانی دارنده مدال برنز جوانان جهان، پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل استپان ماریانیان دارنده مدال طلای جهان از روسیه با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورد و برای اینکه بتواند در گروه بازنده‌ها برای رسیدن به مدال برنز تلاش کند باید منتظر صعود رقیبش به فینال باشد، در غیر اینصورت حذف خواهد شد.

 

اما در وزن ۷۲ کیلوگرم امین کاویانی نژاد دارنده مدال طلای جوانان جهان و برنز زیر ۲۳ سال جهان، در دور اول برابر لوری لومادزه از گرجستان به روی تشک رفت و در مدت زمان ۳ دقیقه و ۲۴ ثانیه با نتیجه ۹ بر یک شکست خورد و با توجه به شکست ۱۱ بر ۵ این کشتی‌گیر گرج در دور بعد مقابل حریف آذربایجانی، کاویانی نژاد از دور رقابت‌ها کنار رفت.

ارسال نظر