غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

تاکید نخست وزیر قطر بر لزوم پایان جنگ در غزه

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر شامگاه یکشنبه در دیدار با وزیر خارجه آمریکا گفت که اولویت این کشور پایان جنگ در غزه است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر شامگاه یکشنبه گفت که اولویت دوحه در مرحله کنونی، پایان جنگ در غزه است.

 

وی که در کنفرانس خبری مشترک با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا صحبت می‌کرد، افزود: «در تلاش برای دستیابی به توافقی هستیم که به آتش بس و آزادی گروگان‌ها در غزه منتهی شود».

 

بن عبدالرحمن هشدار داد که حمله اخیر به یکی از سران حماس (در لبنان) مذاکرات آزادی اُسرا در غزه را پیچیده کرده است.

 

در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیروت، جنبش حماس به میانجی‌ها اطلاع داد که تمام مذاکرات درباره آزادی اُسرا در غزه تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 

روز سه‌شنبه گذشته بود که منابع خبری از شهادت صالح العاروری بر اثر یک حمله پهپادی رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند. منابع لبنانی گزارش دادند این پهپاد یک دفتر متعلق به حماس را هدف قرار داد که به شهادت ۳ نفر و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر منجر شد.

 

یک مقام در وزارت دفاع آمریکا نیز به روزنامه واشنگتن پست گفت که ارتش اسرائیل مسئول حمله‌ای است که «صالح العاروری» را هدف قرار داد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای، رسما شهادت صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی این جنبش و دو نفر از فرماندهان القسام را در جریان حمله پهپادی صهیونیستها به جنوب لبنان تأیید کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار