جزئیات حمله نیرو‌های مسلح به ۷ کشتی متخلف/ هشدار به کشتی‌هایی که بدون مجوز ایران از مسیر‌های تعیین‌شده عبور کنند غریب آبادی: نمی‌توان از خلع سلاح گفت و زرادخانه‌های اسرائیل را ندید لاوروف در مجمع عمومی سازمان ملل: ترور رهبر ایران و اعضای خانواده ایشان غیرقابل قبول است چرا پزشکیان با ترامپ دیدار مستقیم نکرد؟ اعتراض علنی عراقی‌ها به تصمیم دولت این کشور برای توقف پرواز‌های ایران عراقچی و هیات مذاکره‌کننده تا چهارشنبه در نیویورک می‌مانند ترامپ پیشنهاد آتش‌بس ایران را رد کرد انفجار انتحاری در پاکستان با ۱۱ کشته و ۳۰ زخمی آیا آمریکا و چین می‌توانند از «دام توسیدید» فرار کنند؟ وزیر خارجه اوکراین: دیدار با عراقچی مفید بود اردوغان: پیمان مکه علیه ایران نیست توقف فروش بلیت پروازهای عراق تا اطلاع ثانوی رد ادعاهای بی‌اساس دولت کلمبیا در رابطه با ایران سنای آمریکا قطعنامه پیشنهادی دموکرات‌ها برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ در قبال ایران را رد کرد عراقچی در دیدار وزیر خارجه انگلیس: سه کشور اروپایی باید پاسخگو باشند هشدار ریابکوف به انگلیس درباره عواقب تشدید تنش با روسیه

حمله خمپاره‌ای القسام به نیرو‌های اسرائیلی در خان‌یونس

حمله خمپاره‌ای القسام به نیرو‌های اسرائیلی در خان‌یونس گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد که محل تجمع ماشین‌آلات و نیرو‌های نظامی اشغالگران در خان‌یونس را هدف حمله خمپاره‌ای قرار داده است. گردان‌های القسام همچنین با شلیک یک موشک، شهر بندری اشدود در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های شهید عزالدین القسام همچنین اعلام کرد در واکنش به جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه، بندر اشدود در سرزمین‌های اشغالی سال ۱۹۴۸ را با استفاده از موشک پیشرفته «ام – ۷۵» هدف قرار داده است.

شبکه الجزیره نیز به نقل از یک منبع در گردان‌های القسام اعلام کرد: موشک مذکور از مناطقی شلیک شده است که نیرو‌های اشغالگر در آن حضور دارند.

در مقابل، رسانه‌های صهیونیست اذعان کردند یک موشک به منطقه هشفیلا در شرق شهر بندری اشدود در سرزمین‌های اشغالی اصابت کرده است.

گردان‌های شهید «عزالدین القسام» ساعاتی پیش نیز اعلام کرد که صبح یکشنبه با راکت «الیاسین۱۰۵» یک تانک مرکاوای رژیم صهیونیستی را در غزه هدف قرار داده است.

القسام همچنین از درگیری با نظامیان ویژه رژیم صهیونیستی در خان‌یونس واقع در جنوب غزه خبر داد.

منابع خبری همچنین از درگیری صهیونیست‌ها با نیرو‌های مقاومت در اردوگاه البریج در غزه خبر می‌دهند.

روز گذشته نیز گردان‌های شهید «عزالدین القسام» از انهدام چهار تانک و یک نفربر رژیم صهیونیستی و شلیک یک موشک زمین به هوا به سمت بالگرد این رژیم خبر داده بودند.

جنگ غزه در حالی وارد یکصدمین روز خود شده که به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران، رژیم اسراییل در این جنگ نابرابر باوجود حمایت‌های همه جانبه آمریکا و هم‌پیمانانش، جز کشتار مردم بی‌دفاع و غیرنظامیان که بخش عمده‌ای از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، به هیچ یک از اهداف خود دست نیافته است.

تنها دستاورد رژیم صهیونیستی در این مدت، نسل کشی و شهادت بیش از ۲۳ هزار و مجروح کردن بیش از ۶۰ هزار نفر دیگر است؛ موضوعی که با واکنش‌های جهانی رو به رو شده و بیش از یکصد کشور جهان به موج اعتراض‌ها پیوسته‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار