رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بورل: جنگ غزه باید متوقف شود

بورل: جنگ غزه باید متوقف شود مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه گفت که تنها راه برای جلوگیری از رخ دادن تراژدی‌های کنونی در نوار غزه، رسیدن به یک راهکار سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل»‌ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بامداد سه‌شنبه گفت که تنها راه برای جلوگیری از رخ دادن تراژدی‌های کنونی در نوار غزه، رسیدن به یک راهکار سیاسی است.

 

بورل در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت که در سفر منطقه‌ای به غرب آسیا، فاجعه انسانی در نوار غزه، شمار غیرقابل تحمل تلفات غیرنظامیان و خطر درگیری منطقه‌ای را ارزیابی کرده است.

 

وی ضمن اشاره به سفرهایش به لبنان و عربستان سعودی، تصریح کرد: «جنگ [غزه] باید متوقف شود و نباید [به منطقه غرب آسیا] گسترش پیدا کند».

 

پیش از این منابع محلی گزارش داده بودند که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر به بیروت، با «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان دیدار و گفتگو کرده است.

 

بورل همچنین با «نبیه بری» رئیس پارلمان، «نجیب میقاتی» نخست وزیر پیشبرد امور، «عبدالله بو حبیب» وزیر خارجه و «جوزف عون» رئیس نیروهای مسلح لبنان دیدار و درباره لزوم جلوگیری از گسترش جنگ غزه به دیگر مناطق غرب آسیا رایزنی کرد.

 

وی که مانند سایر مسئولان اروپایی و آمریکایی اقدام عملی برای توقف حملات تل‌آویو انجام نداده است، مدعی شد: اولویت، توقف جنگ علیه نوار غزه است؛ زیرا این مسئله، نقطه آغازی برای بازگشت آرامش به لبنان است و پس از آن، اجرای مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ تسهیل خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار