کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

امیرعبداللهیان: وحشت صهیونیست‌ها از آگاهی جهانیان عامل کینه نسبت به اصحاب رسانه است

امیرعبداللهیان: وحشت صهیونیست‌ها از آگاهی جهانیان عامل کینه نسبت به اصحاب رسانه است وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اشاره به شهادت ۱۱۱ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی نوشت: صهیونیست‌ها به شدت از آگاهی و قضاوت جهانیان وحشت دارند و این عامل اصلی نفرت و کینه این رژیم جنایتکار نسبت به اصحاب رسانه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به شهادت خبرنگاران در غزه در صفحه شخصی خود در برنامه ایکس نوشت: با گذشت بیش از سه ماه از جنگ ظالمانه علیه غزه مقاوم 111 نفر از خبرنگاران و تصویربرداران به شهادت رسیدند که این آمار هولناک در طول تاریخ بی‌سابقه است.

 

وی همچنین نوشت: صهیونیست‌ها به شدت از آگاهی و قضاوت جهانیان وحشت دارند و این عامل اصلی نفرت و کینه این رژیم جنایتکار نسبت به اصحاب رسانه است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای اصحاب رسانه به آقای وائل الدحدوح خبرنگار قهرمان فلسطینی تسلیت می‌گویم.

 

در حمله روز یکشنبه رژیم صهیونیستی به خبرنگاران در غرب خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه، فرزند دیگر «وائل الدحدوح» خبرنگار مشهور الجزیره که بیش از این بیشتر اعضای خانواده خود را در حمله صهیونیست‌ها به غزه از دست داده بود، به شهادت رسید.

 

در این حمله تروریستی علاوه بر حمزه وائل الدحدوح، پسر بزرگ وائل الدحدوح ، مصطفی ثریا یکی دیگر از خبرنگاران نیز در این حمله به شهادت رسید.

 

در بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی وائل دحدوح همسر، پسر، دختر و نوه خود را از دست داد و با شهادت امروز فرزندش پنجمین عضو خانواده خود را از دست داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار