کاهش ۸۰ درصدی شمار گردشگران در سرزمین‌های اشغالی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کاهش ۸۰ درصدی شمار گردشگران در سرزمین‌های اشغالی

شمار گردشگران ورودی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین در سایه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ۸۰ درصد کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه کاکالیست در گزارشی اعلام کرد: صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ به شدت تحت تاثیر جنگ این رژیم علیه نوار غزه قرار گرفت.شمار ورود گردشگران به سرزمین‌های اشغالی فلسطین در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۳ به ۱۸۰ هزار گردشگر کاهش یافت.

 

بر اساس این گزارش در ماه دسامبر و همزمان با تعطیلات کریسمس، شمار گردشگران از سرزمین‌های اشغالی فقط ۵۳ هزار نفر بود که در مقایسه با ماه دسامبر۲۰۲۲ که شمار گردشگران ورودی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین ۲۲۶ هزار نفر بود، کاهش ۸۰ درصدی نشان می‌دهد.

 

وزارت گردشگری رژیم صهیونیستی برای سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۳ ورود حدود ۹۰۰ هزار گردشگر خارجی را پیش بینی کرده بود، درحالی که در این مدت فقط ۱۸۰ هزار گردشگر وارد سرزمین‌های اشغالی شدند.

 

در طول سال ۲۰۲۳ فقط سه میلیون گردشگر وارد سرزمین‌های اشغالی شدند که در مقایسه با سال ۲۰۱۹ و پیش از آغاز همه گیری کرونا با ۴.۵ میلیون گردشگر ورودی، ۳۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

 

براساس گزارش کاکالیست، بازگشت به اعداد پیش از کرونا و ورود ۴.۵ میلیون گردشگر خارجی به سرزمین‌های اشغالی سال‌ها پس از پایان جنگ به طول خواهد انجامید.

 

بیشتر گردشگران خارجی ورودی به سرزمین‌های اشغالی از کشور‌های آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، آلمان، ایتالیا، رومانی، لهستان، کانادا و اسپانیا هستند.درآمد بخش گردشگری اسرائیل در سال ۲۰۲۳ حدود ۱۷.۷ میلیارد شکل و در سال ۲۰۲۲، ۱۵.۶ بود.

 

تجاوز وحشیانه رژیم اسراییل به نوار غزه، خسارت‌های سنگینی را به اقتصاد این رژیم وارد کرده است، به طوری که براساس برآورد‌های رژیم صهیونیستی، این جنگ و آثار و پیامد‌های آن بیش از ۶۰ میلیارد دلار خسارت روی دست صهیونیست‌ها گذاشته است.ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد که هزینه و خسارت‌های جنگ غزه در یک ماه گذشته به رقم‌های سرسام آوری رسیده است.

 

وزارت دارایی رژیم صهیونیستی پیش بینی کرده که جنگ با مقاومت فلسطین و آثار و پیامد‌های ناشی از آن بسیار گسترده‌تر از کووید-۱۹ خواهد بود.هفته گذشته ۳۰۰ کارشناس رژیم صهیونیستی درباره خطر فروپاشی اقتصادی هشدار دادند و خواستار انجام اقدامات فوری برای جلوگیری از خسارت‌های بیشتر شدند.

 

اقتصاددانان در نامه‌ای به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر دارایی وی نوشتند: شما میزان بحرانی که اقتصاد اسرائیل با آن روبرو است را درک نمی‌کنید و باید شیوه کار خود را تغییر دهید. آن‌ها اعلام کردند که اقتصاد رژیم اسرائیل روز‌های دشواری را سپری می‌کند و باید برای جلوگیری از خسارت‌های بیشتر اقدامات فوری انجام شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار