سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند

ماجرای مالچ پاشی در دریاچه ارومیه / واکنش یک مقام دولتی

مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: طرح اجرایی به نام مالچ پاشی حوضه دریاچه ارومیه نداریم و در این خصوص تاکنون هیچ اعتباری نداشته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیروس داوودی اظهار کرد: ظاهرا یک طرح تحقیقاتی در سطح ۴۰۰ متر مربع که بدون مجوز در یکی از شهرستان‌های آذربایجان شرقی بوده که انجام شده است.

وی افزود: مالچ پاشی در ۴۰۰ متر مربع در شهرستان یاد شده از سوی یک شرکت دانش بنیان تنها به عنوان یک طرح تحقیقاتی مطرح شده که در خصوص جلوگیری از گرد و غبار به طور عمومی پی گیری می‌شود، اما هیچ گونه مجوز یا مصوبه‌ای در این خصوص صادر نشده است.

داوودی همچنین خاطرنشان کرد: منابع طبیعی در سال‌های قبل طرح‌هایی در خصوص تثبیت خاک دریاچه ارومیه و جلوگیری از گرد و غبار با نهال کاری، بوته کاری و کاشت درختچه انجام داده است.

وی ادامه داد: در همین ارتباط تاکنون سه هزار و ۸۰۰ هکتار بوته کاری و نهال کاری، ۴۱ کیلومتر بادشکن غیر زنده نیز در حوضه دریاچه ارومیه و در بخش آذربایجان شرقی انجام شده است تا نسبت به تثبیت خاک این حوضه کمک کند.

انتشار خبر مالچ پاشی در آذربایجان شرقی توسط یکی از رسانه‌های استانی موجب سوء استفاده برخی در فضای مجازی و دست به دست شدن آن شده در حالی که این موضوع از اصل مربوط به یک طرح تحقیقاتی بوده که آن هم بدون مجوز در سطح کوچکی از حوضه دریاچه ارومیه انجام شده که البته ربطی به ستاد احیا، ادارات مرتبط و موضوع دریاچه ارومیه نداشته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی صبح امروز اعلام کرد: از مالچ پاشی بستر دریاچه ارومیه در شهرستان عجب شیر ممانعت شد.

«شهنام اشتری»، در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار خبر شروع عملیات مالچ پاشی در بستر دریاچه ارومیه در برخی رسانه‌های استان، افزود: طبق بررسی‌های انجام شده، این اقدام بدون انجام هماهنگی و اخذ مجوز‌های لازم از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و ستاد احیاء دریاچه ارومیه انجام شده است.

وی اظهار کرد: به محض آگاهی از اصل موضوع، همکاران اداره محیط زیست شهرستان عجب شیر با حضور در محل نسبت به ممانعت و توقف عملیات اقدام کرده است.

اشتری ادامه داد: بر اساس مصوبات ستاد احیاء دریاچه ارومیه، انجام هرگونه عملیات اجرایی و تحقیقاتی مرتبط با فعالیت‌های احیاء و کنترل پیامد‌های بحران دریاچه ارومیه باید با هماهنگی ستاد مذکور و کسب مجوز‌های لازم انجام شود. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار