دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

خروج دود از قله کوه آتشفشانی تفتان در سیستان و بلوچستان

فرماندار تفتان درخصوص خروج دود از قله کوه آتشفشانی تفتان در استان سیستان و بلوچستان توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا شهنوازان فرماندار تفتان در خاش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از صبح امروز کلیپی در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که خروج بخار از قله آتشفشانی تفتان را نشان می‌دهد و افرادی با انتشار این کلیپ مدعی شده‌اند آتشفشان تفتان فعال شده و در آستانه فوران قرار دارد.

فرماندار تفتان افزود: این مطالب صحیح نیست و ما تقریباً همه ساله در این ایام در پی وقوع بارش برف و باران در حوزه تفتان، شاهد خروج بخار از قله آتشفشانی تفتان هستیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر