مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش

حذف بسته‌های اینترنتی اپراتورها تکذیب شد

حذف بسته‌های اینترنتی اپراتورها تکذیب شد رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات گفت: هیچکدام از بسته‌هایی که در یکسال گذشته توسط اپراتورها ارائه شده است، حذف نشده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روزهای گذشته تعرفه اپراتورهای ارتباطی با افزاش 30 درصدی روبه‌رو شد و به دنبال این موضوع سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تأکید کرد که هیچ کدام از بسته‌های اینترنتی که تا قبل از افزایش تعرفه وجود داشتند، نباید حذف شوند، در غیر این صورت شهروندان از طریق شماره با 195 تخلف صورت گرفته را اعلام و در نهایت با اپراتور خاطی برخورد می شود.

 

در همین زمینه با گذشت چندین روز از این اتفاق، خبرهایی در فضای مجازی مبنی بر حذف بسته‌های بلند مدت منتشر شده است. اما با بررسی مورد به مورد گزارش های منتشر شده، مشخص شد که هیچ بسته اینترنتی بلند مدتی حذف نشده و همان بسته‌هایی که از قبل موجود بوده است، همچنان وجود دارند و تنها نکته‌ی مهم این بوده که پس از افزایش تعرفه‌ها، اپراتورهای تلفن همراه قرار بود تعدادی بسته‌های اینترنتی جدید که اکثرا بلندمدت بودند، به محصولات خود اضافه کنند اما به دلیل شائبه‌هایی که بعضا در فضای مجازی در این باره رخ داد، تصمیم گرفته شد، پس از آرام شدن فضا و پس از بررسی‌های انجام شده این بسته‌ها ارائه شوند.

 

در این راستا «محمد احسان خرامید»، مشاور وزیر ارتباطات و رئیس مرکز اطلاعات رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در واکنش به این موضوع در یک شبکه اجتماعی داخلی نوشت: باز هم خبر کذب؛ هیچکدام از بسته‌هایی که در یکسال گذشته توسط اپراتورها ارائه شده است، حذف نشده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار