قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟

اراذل و اوباشی که "هانی‌کرده" را زخمی کردند،‌ بازداشت شدند

رئیس پلیس اطلاعات تهران بزرگ از دستگیری عوامل اخلال در نظم سازمان بهشت زهرا(س) که منجر به زخمی شدن شرور معروف "هانی‌کرده" شده بود؛ در کمتر از ۱۸ ساعت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سرهنگ پیام کاویانی؛ رئیس پلیس اطلاعات تهران بزرگ، از عملیات قاطعانه در دستگیری اوباشی که روز گذشته با اقدامات خود باعث اخلال در نظم عمومی بهشت زهرا تهران شده بودند خبر داد و اظهار کرد: به محض اطلاع از درگیری بین اوباش که منجر به زخمی شدن یکی از آنان و متواری شدن سه نفر دیگر شده بود با اشراف اطلاعاتی مناسب و در زمانی کمتر از 10 ساعت مخفیگاه اوباش شناسایی شد.

 

وی افزود: اما جهت رعایت آسایش شهروندان، عملیات دستگیری آنها تا روشن شدن هوا به تعویق افتاد. لذا سحرگاه امروز 20 دی ماه همگی در مخفیگاه‌های خود دستگیر و به جرایم ارتکابی نیز اعتراف کردند.

 

رئیس پلیس اطلاعات تهران بزرگ گفت: در آینده نزدیک جزئیات بیشتری به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

 

گفتنی است کاویانی پیش از این از برنامه فراجا مبنی بر افزایش اشراف اطلاعاتی بر تحرکات اوباش مطرح خبر داده بود که در این فقره به وضوح شاهد سرعت عمل در دستگیری هستیم که حاصل اشراف اطلاعاتی است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار