تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

اظهارات نژادپرستانه ترامپ علیه نیکی هیلی

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در اظهاراتی نژاد پرستانه به نیکی هیلی پیشنهاد کرد از تصمیم خود برای ریاست‌جمهوری انصراف دهد، چرا که به اعتقادش او واجد شرایط این منصب نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» با این ادعا که «نیکی هیلی» یکی از نامزدهای فعلی حزب جمهوری‌خواه در آمریکا به دلیل آنکه شهروند آمریکا محسوب نمی‌شود، واجد شرایط رئیس‌جمهور شدن نیست، بار دیگر به شایعه پراکنی در شبکه های اجتماعی دامن زد.

 

به گزارش «هاف پست» ترامپ مدعی شده است که هیلی به دلیل آنکه شهروند آمریکا محسوب نمی‌شود، واجد شرایط ریاست‌جمهوری این کشور نیست. این همان دروغی بود که وی پیشتر در مورد «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و «کامالا هریس» معاون کنونی رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین سناتور «تد کروز» سناتور این کشور در ایالت تگزاس در شبکه های اجتماعی هم منتشر کرد.

 

هاف پست در این رابطه نوشته است گویا واقعا ترامپ افرادی که سفیدپوست نیستند و والدین مهاجر دارند را شهروندان آمریکا محسوب نمی‌کند.

 

در مورد موضوع نیکی هیلی، ترامپ روز گذشته با انتشار یک اسکرین شات در شبکه اجتماعی‌اش موسوم به «تروث» در مورد یک داستانی دروغ، ادعا کرد رقیب جمهوری‌خواهش برای ریاست‌جمهوری یا حتی گزینه معاونت رئیس‌جمهور رد صلاحیت می‌شود است زیرا که گزارش ها نشان می‌دهد والدین هیلی در زمان تولد او در سال ۱۹۷۲ شهروند ایالات متحده نبودند.

 

پست منتشر شده از سوی ترامپ، پیشتر توسط یک وب‌سایت راست‌گرای افراطی در آمریکا منتشر شده بود و اکنون ترامپ این داستان جعلی را برای ۵.۵ میلیون نفر دنبال کننده‌اش در شبکه اجتماعی خودش به اشتراک گذاشته است.

 

ایده نژاد‌پرستانه ترامپ این است که چون والدین نیکی هیلی مهاجر بوده و از هند وارد این کشور شده‌اند، او هم یک شهروند آمریکایی محسوب نمی‌شود و به همین دلیل از نامزدی برای ریاست‌جمهوری آمریکا محروم می‌شود. اقدامی که سال‌ها در مورد اوباما هم تکرار کرد و بر این موضوع پافشاری می‌کرد که وی زاده کنیا است نه هاوایی!

 

وی حتی برای اثبات ادعایش چندین بار از اوباما خواست تا شناسنامه‌اش را برای اثبات محل تولدش نشان دهد و وقتی اوباما این کار را کرد، ترامپ صحت شناسنامه وی را هم زیر سوال برد. با این حال در نهایت در سپتامبر ۲۰۱۶ موضع خود را تغییر داده و اعتراف کرد اوباما در آمریکا متولد شده است و طوری رفتار کرد که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است.

 

مشابه این حملات ترامپ در سال ۲۰۲۰ در مورد کامالا هریس هم تکرار شد و او باز هم استدلال کرد هریس به دلیل چنین مشکلی صلاحیت معاونت ریاست جمهوری آمریکا را ندارد. در حالی که مشخص شده بود، هریس متولد اوکلند از ایالت کالیفرنیای آمریکا است و یک شهروند آمریکایی محسوب می‌شود. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار