مکزیک: سیاست تحریمی آمریکا برای عصر حجر است-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

مکزیک: سیاست تحریمی آمریکا برای عصر حجر است

رییس جمهور مکزیک به عنوان بخشی از پیشنهاد جامع برای مقابله با بحران مهاجرت این کشور آمریکای لاتین، از آمریکا خواست تا به تحریم اقتصادی ونزوئلا پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، آندرس مانوئل لوپز اُبرادور، رییس جمهور مکزیک با اشاره به اینکه سیاست تحریمی آمریکا منسوخ است، از این کشور خواست تا به تحریم اقتصادی علیه ونزوئلا و کوبا پایان دهد.

 

ابرادور در نشستی مطبوعاتی طرح چندمرحله‌ای مکزیک برای رسیدگی به معضل افزایش مهاجرت در سراسر این کشور را توضیح داد و گفت که از آمریکا خواسته است تا برای این طرح ۲۰ میلیارد دلار اختصاص و به حدود ۱۰ میلیون نفر از ساکنان اسپانیایی‌زبان شاغل در آمریکا، روادید بدهد.

 

وی همچنین گفت که ماه گذشته در جریان مذاکرات با مقامات ارشد آمریکایی، از واشنگتن خواسته است تا به تحریم‌های اقتصادی علیه کوبا و ونزوئلا پایان داده و در عوض «سیاستی انسانی با جنبه‌ای اجتماعی» اتخاذ کند.

 

رییس جمهور مکزیک تاکید کرد: واشنگتن باید سیاست‌های ۲۰۰ سال پیش را کنار بگذارد. سیاست هژمونی و اعمال تحریم اقتصادی و اهرم فشار، برای عصر حجر و با دنیای امروز بیگانه است.

 

ابرادور همواره به شدت از سیاست‌های تحریمی آمریکا انتقاد و تاکید کرده است که این اقدامات تنها به وخیم‌تر شدن بحران مهاجرت در مکزیک منجر شده است. او در جریان یک سخنرانی در ماه اکتبر متعهد شد که «به پافشاری بر رسیدگی به ریشه‌های مهاجرت، سرمنشاء آن ادامه دهد» و در ادامه، یک بار دیگر بر «لزوم برداشته شدن تحریم‌ علیه کشورها تاکید کرد.»

 

تحریم‌های شدید واشنگتن علیه کوبا مدت‌هاست که جریان دارد و تحریم اقتصادی همه‌جانبه از سال ۱۹۶۲ و به‌دنبال سرنگونی فولخنسیو باتیستا، رییس جمهور دیکتاتور کوبا، علیه این جزیره اعمال شده است. تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا نیز اخیرا اعمال شده است و دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۷ صنعت نفت این کشور را تحریم و رفته رفته در سال‌های بعد آن را تشدید کرد و تسری داد.

 

اظهارات اخیر ابرادور چند روز پس از آن مطرح شده است که پلیس مکزیک ۳۲ مهاجر ونزوئلایی و هندوراسی را که در تلاش برای ورود به آمریکا، ربوده‌شده بودند نجات داد./ مهر

ارسال نظر