وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

رویترز: دست‌کم 15 آمبولانس به پالایشگاه بقیق عربستان اعزام شد

در حالی که سعودی‌ها هنوز هیچگونه خبری درباره تلفات حمله پهپادی ارتش یمن به دو پالایشگاه نفتی خود اعلام نکرده‌اند اما منابع خبری از اعزام دست‌کم 15 آمبولانس به پالایشگاه بقیق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ، ارتش یمن صبح روز شنبه با 10 پهپاد مسلح به دو پالایشگاه شرکت آرامکوی عربستان سعودی حمله کرد که در پی آن روند تولید و صادرات نفت سعودی‌ها با اختلال مواجه شد.

 

در این حملات دو پالایشگاه نفتی «بقیق» و «خریص» شرکت آرامکو در شرق عربستان هدف قرار گرفتند.

 

خبرگزاری رویترز نوشت که پالایشگاه نفتی بقیق که بزرگترین پالایشگاه نفتی جهان به شمار می‌آید در پی این حمله در شعله‌های آتش می‌سوخت.

 

اگر چه سعودی‌ها مدعی شده‌اند که آتش را در این پالایشگاه‌ها تحت کنترل در آورده‌اند اما سه منبع مطلع به رویترز گفتند که تولید و صادرات نفت از این دو پالایشگاه با اختلال مواجه شده است.

 

یکی از منابع گفت در پی این حملات دست کم تولید 5 میلیون بشکه نفت عربستان تحت تاثیر قرار گرفته که این میزان نیمی از تولید نفت عربستان را شامل می شود.

 

البته روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز نیز در گزارشی نوشت که این دو پالایشگاه دست کم 8 میلیون بشکه را در روز پالایش می‌کنند.

 

تلویزیون عربستان سعودی مدعی شده که صادرات نفت همچنان ادامه دارد اما شرکت آرامکو و مقامات سعودی هنوز هیچگونه اظهار نظری در باره تاثیر این حملات بر صادرات نفت اعلام نکرده‌اند.

 

از سوی دیگر مقامات سعودی درباره تلفات این حمله هیچگونه اظهار نظری نکرده‌اند اما یک شاهد عینی به رویترز گفت که دست کم 15 آمبولانس به محل حادثه اعزام شده و نیروهای امنیتی حضور گسترده‌ای در اطراف پالایشگاه بقیق دارند.

 

پالایشگاه بقیق در 60 کیلومتری جنوب غرب مقر شرکت آرامکو در ظهران است. این پالایشگاه وظیفه پالایش نفت خام از میدان نفتی قوار که بزرگترین میدان نفتی جهان است بر عهده دارد.

 

پالایشگاه خریص نیز وظیفه پالایش دومین میدان نفتی بزرگ عربستان را برعهده دارد.

بسیاری از کارمندان غربی شرکت آرامکو در بقیق مستقر هستند. سفارت آمریکا در ریاض اعلام کرده که هنوز درباره مجروح شدن کارشناسان آمریکایی در این حمله اطلاعی ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار