تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین محمدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در کمیسیون متبوعش، اظهار کرد:3 طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس ، شوراهای شهر و روستا و همچنین ریاست جمهوری در دستورکار کمیسیون قرار داشت که 2 طرح اولیه در کمسیون تعیین تکلیف شدند و طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس به قانون نیز تبدیل شد.

 

وی افزود: اما طرح قانون انتخابات ریاست جمهوری به دلیل فشردگی کار کمیسیون و قرار گرفتن اولویت‌هایی از جمله طرح شفافیت و ساماندهی تجمعات و پس از آن لایحه برنامه هفتم در دستور کار، امکان رسیدگی به این طرح در کمیسیون وجود نداشت.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از دستورکار کمیسیون شوراها خارج شده است، گفت: بسیار بعید است که رسیدگی به این طرح تا پایان سال در دستورکار قرار گیرد.

 

محمدصالحی ادامه داد: با توجه به اینکه اخیرا نیز لایحه بودجه سال 1403 در دستورکار کمیسیون قرار داشت، امکان رسیدگی به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری وجود نداشت و با توجه به زمان بررسی لایحه در جلسه علنی و عدم برگزاری جلسات کمیسیون‌ها ، رسیدگی به طرح‌ها و لوایح از جمله طرح مذکور نیز در کمیسیون وجود ندارد.

 

نماینده فریدن و فریدون‌شهر در مجلس اظهار کرد: امکان دارد که طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده در دستورکار کمیسیون شوراها قرار گیرد تا این طرح نیز تعیین تکلیف شود.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس بیان کرد: بر اساس طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری قرار است مواردی از جمله بحث تایید صلاحیت‌ها، موضوع شرایط کاندیداها از مدرک تحصیلی تا موضوع رجل سیاسی و همچنین ایجاد شرایطی برای ثبت‌نام نامزدها اصلاح شود./ تسنیم

ارسال نظر