افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

تولید "خودروهای دیزلی بدون فیلتر جاذبه دوده" ممنوع شد

رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس تصمیم هیئت دولت، از ابتدای سال ۱۴۰۳ شماره‌گذاری و تولید "خودروهای دیزلی یورو ۴ بدون فیلتر جاذبه دوده" ممنوع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 11
کد خبر: ۲۲۲۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته سخنگوی دولت از اصلاح آیین‌نامه فنی کنترل و کاهش آلودگی‌های موضوع ماده دو قانون هوای پاک در هیئت دولت خبر داد.

 

در رابطه با جزئیات این ماده قانونی، داریوش گل‌علیزاده؛ رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست به تسنیم گفت: ملاک شماره‌گذاری خودروهای وارداتی، خودروهای داخلی و خودروهای دیزلی استاندارد سوخت یورو 5 است که با تصویب ماده 4 آیین‌نامه فنی ماده 2 قانون هوای پاک به یورو 6 ارتقا پیدا می‌کند.

 

وی ادامه داد: برای موتورسیکلت هم، الان ملاک شماره‌گذاری یورو 4 است اما از سال 1404 به استاندارد یورو 5 ارتقا پیدا می‌کند.

 

رییس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: یک اتفاق خیلی خوبی که افتاد، این بود که تولید خودروهای دیزلی یورو 4 بدون فیلتر جاذبه دوده حذف شد. پیش‌تر به این صورت بود که به صورت کارخانه‌ای این فیلتر نصب نمی‌شد و صاحبان خودروها این سیستم را از مدار خارج می‌کردند. همچنین تکنولوژی این خودروهای یورو 4 نیز بسیار قدیمی بود. بر اساس تصمیم هیئت دولت، از ابتدای سال 1403 شماره‌گذاری آنها ممنوع می‌شود.

 

گل‌علیزاده تأکید کرد: وزارت نفت اعلام کرده است که از ابتدای سال 1406 کلیه سوخت‌های تولیدی منطبق بر استاندارد یورو 5 خواهد بود. امیدوارم بتوانیم تا آن زمان خودروهای داخلی‌مان را نیز با سوخت استاندارد داخل کشور هماهنگ کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار