«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

روسیه: دزدی برای آنگلوساکسون‌ها عادت شده است

روسیه: دزدی برای آنگلوساکسون‌ها عادت شده است روسیه به مصادره احتمالی دارایی‌های این کشور در آمریکا واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه روسیه درباره مصادره احتمالی دارایی‌های این کشور در آمریکا واکنش نشان داد و گفت که دزدی عادت آنگلوساکسون‌ها شده است.

 

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ها درباره تصویب لایحه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه توسط آمریکا گفت: دزدی اموال دولتی، خصوصی و عمومی از دیرباز کارت ویزیت آنگلوساکسون‌ها بوده است؛ این یک دزدی دریایی در قرن بیست و یکم است.

 

روز گذشته نیز، دیمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) در بیانیه‌ای در واکنش به گزارش‌ها درباره حمایت دولت آمریکا از مصادره اموال کشورش اعلام کرد: به مسکو چیزی اطلاع داده نشده، تقریباً هیچ کانال ارتباطی با آمریکا وجود ندارد.

 

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه ادامه داد: توقیف دارایی‌های روسیه توسط واشنگتن نمی‌تواند بدون عواقب شدید باقی بماند. حمایت کاخ سفید از توقیف اموال روسیه گامی در جهت تضعیف اعتبار مالی بین المللی و اعتماد سرمایه گذاران به آمریکاست.

 

دیمیتری پسکوف در ادامه اضافه کرد: آمریکا می‌خواهد اروپایی‌ها را به سوی اقدامات غیرقانونی سوق دهد. آنها در صورت دنبال کردن این مسیر با ضرر و زیان مواجه خواهند شد.

 

کشورهای غربی و اعضا ناتو مدام بر طبل تحریم و فشار بر روسیه می‌کوبند و در حالی که اعلام کرده‌اند هیچ نیروی نظامی را به تلافی حمله روسیه به اوکراین، گسیل نخواهند کرد، اما بر تحریم شدید روسیه تاکید دارند.

 

پیش از این نیز، «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه در دیدار با مقامات ارشد دولت این کشور اعلام کرده بود که استفاده بیشتر غرب از سیاست تحریم‌ها می‌تواند منجر به بروز عواقبی فاجعه‌بار برای بازار جهانی انرژی شود. رییس جمهور روسیه تاکید کرد: محدودیت‌های تحریمی روسیه آسیب بسیار بیشتری به کشورهایی وارد می‌کند که آنها را اعمال می‌کنند. استفاده بیشتر از سیاست تحریم‌ها می‌تواند منجر به پیامدهای شدیدتر و بدون اغراق حتی فاجعه‌بار برای بازار جهانی انرژی شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار