رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

واکنش باتاخیر اتحادیه اروپا به تحولات یمن

واکنش باتاخیر اتحادیه اروپا به تحولات یمن نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی با یک روز تاخیر به تحولات یمن و بمباران این کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، تقریباً یک روز پس از حملات آمریکا و انگلیس به اهدافی در یمن، «جوزپ بورل»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی از طرف کشورهای عضو این اتحادیه بیانیه‌ای صادر کرد که در آن به اقدامات واشنگتن و لندن در یمن اشاره نکرده است، اما وی در این بیانیه‌ای از یمنی‌ها خواست خویشتنداری کنند و همزمان خاطرنشان کرد که دولت‌ها حق دارند از کشتی‌های خود محافظت کنند.

 

در این بیانیه آمده است که اتحادیه اروپا از پذیرش قطعنامه ۲۷۲۲ شورای امنیت سازمان ملل متحد در ۱۰ ژانویه که حملات یمن به کشتیرانی دریای سرخ را به شدت محکوم می‌کند، استقبال می‌کند، چون حفظ آزادی کشتیرانی در دریای سرخ برای جریان آزاد تجارت جهانی و امنیت منطقه‌ای حیاتی است.

 

اتحادیه اروپا از نیروهای یمنی می‌خواهد برای جلوگیری از تشدید تنش در دریای سرخ و منطقه، خویشتنداری کنند. در این زمینه، اتحادیه اروپا تعهد همه کشورها را برای احترام به تحریم تسلیحاتی تحت قطعنامه ۲۲۱۶ (۲۰۱۵) شورای امنیت سازمان ملل یادآوری می‌کند.

 

به گفته بورل، «اتحادیه اروپا خواستار مداخله شورای امنیت سازمان ملل متحد است تا حملات یمن که تجارت جهانی را مختل می‌کند و حقوق کشتیرانی و همچنین صلح و امنیت منطقه را تضعیف می‌کند، فوراً متوقف شود.»

 

رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا در پایان گفت: اتحادیه اروپا به کمک به ثبات منطقه ادامه خواهد داد.

 

این در حالی است که روز گذشته «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن به المیادین گفت: یمن توانست که قواعد درگیری جدیدی در دریای سرخ ایجاد کند که ثابت و دائمی خواهد بود و احدی نمی‌تواند آن‌را تغییر دهد.

 

وی افزود: آمریکا و انگلیس به طور مستقیم وارد جنگ شده‌اند و این لحظه‌ای است که ما انتظارش را می‌کشیدیم.

 

البخیتی بیان کرد: عملیات‌های ما در عمق رژیم صهیونیستی و دریای سرخ، خسارت‌های زیادی را به آمریکاییها و اسرائیلی‌ها وارد کرده است.

 

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن بیان کرد: باید که در قبال اقدامات آمریکا و انگلیس به پا خیزیم. پیش از این ما فقط کشتی‌ها مرتبط با رژیم صهیونیستی را هدف قرار می‌دادیم و امروز کشتی‌های انگلیسی و آمریکایی جرأت عبور از دریای سرخ را ندارند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار