شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

حدادعادل در جلسه شورای ائتلاف: همراهی مجلس و دولت حل مشکلات را تسریع می‌کند

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به ضرورت همراهی قوا بخصوص مجلس و دولت با یکدیگر برای حل بهتر مشکلات کشور، به تمثیل رهبر معظم انقلاب از این همکاری اشاره و گفت: رهبر انقلاب همراهی دو قوه مقننه و مجریه را مانند حرکت قطار تشبیه کردند که در اینجا مجلس ریل گذاری می کند و دولت لوکوموتیو پیشرفت کشور را بر روی این ریل‌ها حرکت می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در ابتدای جلسه شورای مرکزی ائتلاف ضمن تسلیت مجدد بابت شهادت تعدادی از هموطنانمان در حادثه تروریستی کرمان این اقدامات را ناشی از عقده‌گشایی دشمنان از شکست مقابل ملت ایران عنوان کرد.

 

حدادعادل در ادامه با اشاره به اعلام نتایج تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان گفت: همانطور که ملاحظه کردید شورای نگهبان در این دوره با مساعدت بیشتری صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداها را تایید نمود که نشان از آمادگی برای افزایش مشارکت و شور انتخاباتی است و ما هم امیدواریم که شاهد تشکیل مجلس کارآمد و انقلابی باشیم.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به ضرورت همراهی قوا بخصوص مجلس و دولت با یکدیگر برای حل بهتر مشکلات کشور، به تمثیل رهبر معظم انقلاب از این همکاری اشاره و گفت: رهبر انقلاب همراهی دو قوه مقننه و مجریه را مانند حرکت قطار تشبیه کردند که در اینجا مجلس ریل گذاری می کند و دولت لوکوموتیو پیشرفت کشور را بر روی این ریل‌ها حرکت می‌دهد. بنا بر این همراهی و همفکری و یک جهت بودن این دو قوه تاثیر بسیار زیادی بر حل سریعتر مشکلات خواهد داشت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مجلس آینده باید مجلسی باشد که در عین توجه به مشکلات و درخواست‌های حوزه‌های انتخابیه به برنامه‌های درازمدت اداره کشور نظیر برنامه‌های توسعه، بودجه و ... نیز توجه داشته باشد گفت:‌ در گذشته شاهد بودیم یکی از دلایل اختلافات میان دو قوه این بود که میان نگاه‌های منطقه‌ای و ملی گاهی تعارضاتی بوجود می‌آمد که باید در این دوره توازن میان این دو نگاه برقرار شده تا شاهد رشد کشور باشیم.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخش پایانی سخنان خود گفت: من از اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در استان‌ها که وظیفه مهم و سنگین تعیین نامزد نهایی مورد حمایت جبهه ائتلاف را برعهده دارند درخواست می‌کنم کاندیدایی را معرفی کنند که فقط به مسائل ساده منطقه‌ای توجه نکند و نگاه ملی داشته باشد و منافع محلی را به منافع ملی ترجیح ندهد و این مسئله یکی از شاخصه‌هایی است که نماینده تراز انقلاب باید داشته باشد./ فارس

ارسال نظر