اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

حدادعادل در جلسه شورای ائتلاف: همراهی مجلس و دولت حل مشکلات را تسریع می‌کند

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به ضرورت همراهی قوا بخصوص مجلس و دولت با یکدیگر برای حل بهتر مشکلات کشور، به تمثیل رهبر معظم انقلاب از این همکاری اشاره و گفت: رهبر انقلاب همراهی دو قوه مقننه و مجریه را مانند حرکت قطار تشبیه کردند که در اینجا مجلس ریل گذاری می کند و دولت لوکوموتیو پیشرفت کشور را بر روی این ریل‌ها حرکت می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در ابتدای جلسه شورای مرکزی ائتلاف ضمن تسلیت مجدد بابت شهادت تعدادی از هموطنانمان در حادثه تروریستی کرمان این اقدامات را ناشی از عقده‌گشایی دشمنان از شکست مقابل ملت ایران عنوان کرد.

 

حدادعادل در ادامه با اشاره به اعلام نتایج تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان گفت: همانطور که ملاحظه کردید شورای نگهبان در این دوره با مساعدت بیشتری صلاحیت تعداد زیادی از کاندیداها را تایید نمود که نشان از آمادگی برای افزایش مشارکت و شور انتخاباتی است و ما هم امیدواریم که شاهد تشکیل مجلس کارآمد و انقلابی باشیم.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به ضرورت همراهی قوا بخصوص مجلس و دولت با یکدیگر برای حل بهتر مشکلات کشور، به تمثیل رهبر معظم انقلاب از این همکاری اشاره و گفت: رهبر انقلاب همراهی دو قوه مقننه و مجریه را مانند حرکت قطار تشبیه کردند که در اینجا مجلس ریل گذاری می کند و دولت لوکوموتیو پیشرفت کشور را بر روی این ریل‌ها حرکت می‌دهد. بنا بر این همراهی و همفکری و یک جهت بودن این دو قوه تاثیر بسیار زیادی بر حل سریعتر مشکلات خواهد داشت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مجلس آینده باید مجلسی باشد که در عین توجه به مشکلات و درخواست‌های حوزه‌های انتخابیه به برنامه‌های درازمدت اداره کشور نظیر برنامه‌های توسعه، بودجه و ... نیز توجه داشته باشد گفت:‌ در گذشته شاهد بودیم یکی از دلایل اختلافات میان دو قوه این بود که میان نگاه‌های منطقه‌ای و ملی گاهی تعارضاتی بوجود می‌آمد که باید در این دوره توازن میان این دو نگاه برقرار شده تا شاهد رشد کشور باشیم.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخش پایانی سخنان خود گفت: من از اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در استان‌ها که وظیفه مهم و سنگین تعیین نامزد نهایی مورد حمایت جبهه ائتلاف را برعهده دارند درخواست می‌کنم کاندیدایی را معرفی کنند که فقط به مسائل ساده منطقه‌ای توجه نکند و نگاه ملی داشته باشد و منافع محلی را به منافع ملی ترجیح ندهد و این مسئله یکی از شاخصه‌هایی است که نماینده تراز انقلاب باید داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار