نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق

سید حسن خمینی: صهیونیست‌ها علاقه‌مند به گشودن جبهه جدید هستند

تولیت حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از طلاب پاکستان گفت: صهیونیست ها علاقه مند به گشودن جبهه جدید هستند تا از زیر فشار شدید جهانی در افکار عمومی خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام سید حسن خمینی تولیت حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی عصر روز جمعه در دیدار جمعی از طلاب پاکستان در حرم امام خمینی (ره)، روزهای کنونی برای جهان اسلام را بسیار سخت توصیف کرد و گفت: دشواری این روزها هم از جهت مسائل غزه و انسان های بسیار عزیزی است که در آن منطقه شهید می‌شوند، هم از جهت حماقتی که جریان تکفیری کماکان به آن دست می‌زند و نمونه آن را در انفجارها و ترورها و اتفاقات مختلف می‌بینیم.

 

وی تأکید کرد: خدای ناکرده یک اشتباه ممکن است باعث لطمات جبران ناپذیری به کل مجموعه جهان اسلام و نیز تشیع شود.

 

تولیت حرم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با هشدار اینکه همه باید مراقب باشیم در زمین دشمن بازی نکنیم، به جنگ یمن اشاره کرد و گفت: صهیونیست ها علاقه مند به گشودن جبهه جدید هستند تا از زیر فشار شدید جهانی در افکار عمومی خارج شوند. در حوزه مسائل فرقه‌ای هم احیانا خدای ناکرده به هیچ عنوان نباید سعی کنیم وارد نزاع‌های فرقه‌ای شویم. در این مسیر شهادت‌های مختلفی ممکن است رخ دهد، اما بعضی مواقع صبر بزرگ‌ترین سلاح است و باید در مقابل این رخدادها صبور بود.

 

وی با اشاره به ضربه های دشمنان خارجی و تکفیری ها اظهار داشت: اصلا نباید احساساتی عمل کرد؛ خیلی وقت‌ها سرمایه کسانی که بدخواه جامعه اسلامی هستند، احساسات کور ماست. حتما باید با تدبیر عمل کرد و در مواقعی نیز صبور بود.

 

حجت الاسلام خمینی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم قیاس تاریخی کنیم، می توانیم به صلح حدیبیه اشاره کنیم که یکی از بزرگترین فتنه‌های پیامبر(ص) بود. در شرایط حساس فعلی جهان نیز باید مراقب باشیم که به هیچ عنوان گرفتار احساسات کور نشویم. آنها می‌خواهند ما را عصبانی و گرفتار تنش‌های فرقه‌ای کنند و رژیم صهیونیستی را از زیر فشار شدید افکار عمومی خارج کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار