ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد

سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی گفت: تیم مذاکره کننده کشور مورد اعتماد رهبری، رئیس‌جمهور و مردم هستند و چشم امید جامعه به این است که آنها بهترین نتیجه را بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سید حسن خمینی» در سخنانی در مراسم تجدید میثاق وزیر امور خارجه، معاونان و مدیران دستگاه دیپلماسی کشور با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در سخنانی با اشاره به عملکرد وزارت خارجه و موضوع با اشاره به موضوع استقلال و نفی سلطه خارجی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و دیدگاه امام (ره) در این ارتباط تصریح کرد: امام خمینی وقتی که آمدند بر اساس همین تفکر، نماد عزت مردم ایران شدند.

وی با بیان اینکه «نفی سلطه به معنای عدم برقراری روابط نیست»، خاطرنشان کرد: آنچه که در سیاست خارجی مهم است پیگیری و تحقق منافع ملی است.

یادگار امام در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه «توانمندی بسیار خوبی در تیم مذاکره کننده ایران و آقای عراقچی وجود دارد به گونه‌ای که مخالفان شهادت می‌دهند که تیم ایران در مطالبه حق ملت ایران توانمند است»، ادامه داد: باید به تیمی که در میدان هست اعتماد کرد، به صداقت و تخصص آنها اعتماد کرد، آنها مورد اعتماد رهبری، رئیس‌جمهور و مردم هستند و چشم امید جامعه به این است که آنها بهترین نتیجه را بگیرند.

سید حسن خمینی همچنین گفت: وزارت خارجه ایران به یک بلوغ شخصیتی خوبی رسیده است و افراد توانمند و متخصصی در آن حضور دارند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار