سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد

جزئیات نشست «مجمعین» در حرم امام خمینی

جزئیات نشست «مجمعین» در حرم امام خمینی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه فعالیت‌های انتخاباتی مجمعین ذیل جبهه اصلاحات تعریف می‌‌شود، گفت: جبهه اصلاحات برای نحوه کنش‌گری اصلاح‌طلبان در دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبری این هفته تشکیل جلسه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛دو تشکل روحانی اصلاح‌طلبان یعنی مجمع روحانیون مبارز و مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، روز گذشته در حرم امام خمینی(ره) جلسه مشترکی برگزار کردند که سخنران ویژه این نشست حجت‌الاسلام سید حسن خمینی بود.

 

این دو تشکل به اختصار با نام «مجمعین» شناخته می‌شوند و دبیرکلی یکی از آنها را موسوی تبریزی و دیگری را سید محمد خاتمی برعهده دارد؛ اگرچه بهانه این نشست که بعد از مدت‌ها شکل می‌گرفت، سالگرد تولد امام خمینی ذکر شده اما درباره انتخابات 11 اسفندماه نیز میان اعضا حرف‌هایی رد و بدل شده است.

 

حجت‌الاسلام ابوالفضل موسویان عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره جزئیات نشست مشترک روز گذشته مجمعین در حرم امام خمینی (ره) گفت: در این نشست درباره مسائل مختلف کشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ یکی از دستور کارهای این نشست مسئله مشارکت در انتخابات بود. در این رابطه بحث‌های کلی درباره وضعیت انتخابات مطرح شد و حاضران معتقد بودند که با توجه به وضعیتی که پیش گرفته شده این احساس وجود دارد که مردم تمایلی به شرکت در انتخابات نداشته باشند.

 

عضو مجمع محققین و مدرسین با ادعای اینکه بزرگترین مانع که قبلا هم وجود داشت مسئله نظارت استصوابی است که باعث می‌شود بسیاری از افراد رد صلاحیت شوند، گفت: این موضوع خلاف سخنان رهبر انقلاب است که می‌فرمایند باید تمامی دیدگاه‌ها و گرایشات سیاسی در سرنوشت خود دخیل باشند.

 

موسویان در پاسخ به این سوال که در این نشست به مصادیق در رابطه با شرکت در انتخابات از جمله حمایت از برخی چهره‌های چون حسن روحانی پرداخته شد یا خیر، اظهار داشت: در این نشست صحبتی درباره شرکت یا عدم شرکت مجمعین در انتخابات خبرگان رهبری یا حمایت از آقای روحانی در انتخابات صورت نگرفت. به هر حال لازمه ارائه لیست برای انتخابات خبرگان رهبری این است که حداقل 16 نفر کاندیدا برای این منظور داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: البته با توجه به اینکه ما تفاهم کردیم فعالیت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان ذیل جبهه اصلاحات ایران صورت گیرد، بنابراین مجمع محققین و مدرسین و مجمع روحانیون مبارز نیز از تصمیم جمعی که در جبهه اصلاحات اتخاذ می‌شود تمکین خواهد کرد و بنا نیست که مجمعین به شکل موردی کنش‌ انتخاباتی داشته باشند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: با توجه به اینکه تعداد نامزدهای تایید صلاحیت شده اصلاح‌طلبان در روزهای آینده مشخص می‌شود، احتمالاً جبهه اصلاحات در هفته جاری جلسه‌ای داشته باشد تا درباره نحوه کنش‌گری اصلاح‌طلبان در دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبری تصمیم‌ نهایی را اتخاذ کند.

 

موسویان خاطرنشان کرد: هنوز آمار دقیقی از تعداد نامزدهای مجمع روحانیون مبارز که در انتخابات خبرگان رهبری شرکت کرده‌اند نداریم ولی طبیعتاً پس از مشخص شدن تعداد افراد تایید صلاحیت شده ما نیز وارد بحث مصداقی برای انتخابات خبرگان خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار