وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

بارش برف و باران در تهران

بارش برف و باران در تهران بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان آسمان نیمه‌ابری تا ابری، در بعضی ساعات همراه با بارش باران، مه و وزش باد شدید و در نیمه‌شمالی استان بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی طی سه روز آینده با گذر متناوب امواج بارشی وضعیت جوی استان آسمان نیمه‌ابری تا ابری، در بعضی ساعات همراه با بارش باران، مه و وزش باد شدید، در نیمه‌شمالی استان بارش باران و برف و در ارتفاعات بارش برف، گاهی کولاک برف و در نیمه‌جنوبی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه(۲۶ و ۲۷ دی ۱۴۰۲ ) آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد مورد انتظاراست.

 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا ( ۲۴ دی) نیمه‌ابری تا ابری و وزش باد، گاهی بارش باران و در بعد از ظهر وزش باد شدید با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۲۵ دی) نیمه‌ابری و وزش باد، گاهی بارش پراکنده و از بعد از ظهر وزش باد شدید با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه توچال با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد، سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است.

 

طی ۲۴ ساعت گذشته در اکثر ایستگاه‌های هواشناسی تهران بارندگی ثبت شد که بیشترین میزان بارندگی مربوط به ایستگاه آبعلی به میزان ۵.۵ میلیمتر و پس از آن در دماوند ۴.۶ میلیمتر بود.

 

همچنین در ایستگاه‌های فرودگاه امام خمینی (ره) ۳ میلیمتر، پردیس ۲.۶ میلیمتر، شهریار ۲ میلیمتر، ورامین ۱.۷ میلیمتر، شمیرانات- اقدسیه ۱.۵ میلیمتر، میگون ۱.۱ میلیمتر، شرق تهران یک میلیمتر، فیروزکوه ۰.۵ میلیمتر، لواسان ۰.۳ میلیمتر، فرودگاه مهرآباد ۰.۲ میلیمتر بارندگی ثبت شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار