هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

باران در تهران تشدید می‌شود/ پیش‌بینی یخبندان برای فردا شب

باران در تهران تشدید می‌شود/ پیش‌بینی یخبندان برای فردا شب بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان تشدید سامانه بارشی طی امروز (۲۴ دی‌ماه) و ساعات عصر و شب همچنین کاهش دما و احتمال یخبندان شبانه طی فردا شب (۲۵ دی‌ماه) پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی از امروز تا صبح روز دوشنبه (۲۴ تا ۲۵ دی) با گذر موج بارشی وضعیت جوی استان آسمان نیمه‌ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران، مه و وزش باد شدید، در نیمه‌شمالی استان بارش باران و برف و در ارتفاعات بارش برف گاهی کولاک برف و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق هشدار هواشناسی سطح نارنجی شماره ۲۱، امروز در ساعات عصر و شب تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان مورد انتظار است.

 

از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه (۲۶ تا ۲۸ دی) آسمان صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و در مناطق پرتردد شهری در ساعات شب همراه با غبار محلی رقیق پیش‌بینی می‌شود.

 

از بعد از ظهر دوشنبه تا صبح سه‌شنبه به‌ویژه در بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید مورد انتظار است.

 

دوشنبه شب کاهش دما و یخبندان شبانه پیش‌بینی می‌شود.

 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا (۲۵ دی) نیمه‌ابری به‌تدریج کاهش ابر و از بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (۲۶ دی) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه توچال با کمینه دمای ۱۰- درجه سانتیگراد، سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار