گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه در گفت‌وگوی اختصاصی با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

یمن در خط مقدم تقابل جهان اسلام با استکبار

شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه با قدردانی از انصارالله یمن، دولت و ملت این کشور را در خط مقدم تقابل امت اسلامی با استکبار خواند.
شیخ ابراهیم زکزاکی؛ رهبر شیعیان نیجریه
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۳۸۴

انصارالله یمن در خط مقدم تقابل جهان اسلام با استکبار

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ حمله آمریکایی-انگلیسی به یمن را از هر سو بنگری به نفع محور مقاومت تمام می‌شود؛ چه اینکه افکار عمومی جهان عرب بیشتر حامی مقاومت خواهد شد، یمنی‌ها تابوی شلیک به سمت ناو آمریکایی را می‌شکنند و دریای سرخ ناامن‌تر خواهد شد، 

 

ایران و محور مقاومت نشان داده‌اند در هر بحرانی یک قدم به جلوتر می‌رود. نیویورک‌تایمز به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش کرد، یافتن اهدافی برای حملات روز جمعه و شنبه در یمن دشوارتر از چیزی بود که واشنگتن فکر می‌کرد.

 

بسیاری از قابلیت‌های نظامی و تهاجمی ارتش یمن پس از حملات هوایی آمریکا و انگلیس دست‌نخورده باقی مانده است

طبق این گزارش، حملات هوایی پنج‌شنبه و جمعه به رهبری آمریکا علیه سایت‌هایی در یمن که در کنترل انصارالله هستند، حدود 90 درصد از اهداف مورد حمله را تخریب یا منهدم، اما این گروه حدود سه چهارم توانایی خود را در شلیک موشک‌ها و پهپادها به کشتی‌های در حال عبور حفظ کرد.

 

مقام‌های آمریکایی گفتند، بسیاری از قابلیت‌های نظامی و تهاجمی ارتش یمن پس از حملات هوایی آمریکا و انگلیس دست‌نخورده باقی مانده است. این مقام‌ها در توضیح دشوار بودن شناسایی اهداف نظامی در یمن گفتند: سال‌ها غفلت سازمان‌های جاسوسی آمریکا و متحدانش از جنبش مقاومت انصارالله و جمع‌آوری نکردن اطلاعات باعث این فضاحت شد.

 

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا روز شنبه گفت، حمله موشکی کروز آمریکایی تاماهاوک به تأسیسات راداری در یمن حمله مجدد به هدفی بود که در اصل در حمله روز پنج‌شنبه مورد اصابت قرار گرفته و به اندازه کافی تخریب یا منهدم نشده بود.

 

شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه در گفت‌وگو با خبرنگار «راهبرد معاصر» درباره نقش آفرینی مقاومت یمن در برهم زدن معادلات منطقه‌ای گفت: الحمدلله در یمن حکومتی در رأس قرار دارد که دولت و ملتش می‌توانند جای همه کشورهای عربی از مقاومت اسلامی فلسطین حمایت کنند. 

 

وی افزود: خداوند به انصارالله و مقاومت یمن جزای خیر دهد که جنگ نیابتی از جانب امت اسلامی را به وجه اکمل اجرا کردند.



ارسال نظر