نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

شلیک ۱۰ موشک از لبنان به سوی مقر ارتش اسرائیل

رسانه‌های اسرائیلی از شلیک ۱۰ فروند موشک از لبنان به سمت یکی از مقرهای ارتش اشغالگر در نزدیکی مرکز خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۱۰ فروند موشک به سمت یک سایت ارتش اشغالگر در منطقه راس الناقوره در نزدیکی مرز با لبنان خبر داد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حدود ۱۰ موشک بدون ایجاد تلفات به سمت یکی از مقرهای ارتش در راس‌الناقوره شلیک شد و نیروهای ارتش در حال هدف‌گیری منابع شلیک این موشک‌ها هستند.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز از شلیک ۱۰ راکت از لبنان به سوی یک مقر نظامی منطقه شلومی در نزدیکی مرزهای لبنان بدون وارد آمدن تلفات خبر داد و اعلام کرد که آژیرهای هشدار در این منطقه به صدا درآمد.
هنوز مشخص نیست که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی و کانال ۱۲ از یک حمله سخن می‌گویند یا از دو حمله جداگانه.
حزب‌الله لبنان از روز هشتم اکتبر (۱۶ مهر) و تنها یک روز پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در غزه رویارویی با دشمن صهیونیستی را آغاز کرد و بارها مواضع اشغالگران را با موشک و سلاح‌های مناسب هدف قرار داد و به اعتراف رسانه‌های صهیونیستی، دست‌ برتر خود را در جبهه شمالی فلسطین اشغالی به نمایش گذاشت.
این در حالی است که روز گذشته نیز رسانه‌های اسرائیلی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در چندین شهرک صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند و و کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که ۱۴ موشک از سمت لبنان به سوی شهرک صهیونیست‌نشین کریات شمونا شلیک شد.
رسانه‌های اسرائیلی با ادعای رهگیری شمار زیادی از این موشک‌ها از سوی پدافند هوایی، گزارش دادند که یکی از موشک‌ها به یکی از ساختمان‌های شهرک کریات شمونا اصابت کرده است و چندین نفر زخمی شدند.
روز گذشته شاخه نظامی جنبش حماس کتائب شهید عزالدین القسام نیز اعلام کرد که از جنوب لبنان مقر تیپ ۷۶۹ شرقی اسرائیل در پایگاه گیبور و پادگان فرودگاه در بیت هلل را با ۴۰ موشک گراد هدف قرار داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار