هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

تایوان: چین دوستان و متحدان ما را می‌دزدد!

تایوان: چین دوستان و متحدان ما را می‌دزدد! دفتر ریاست‌جمهوری تایوان امروز (دوشنبه) مدعی شد که چین با جذب‌کردن دوستان و متحدان دیپلماتیک تایپه، سعی در محدود کردن دایره دیپلماتیک این جزیره خودگردان دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری تایوان گفت که چین در حال محدودکردن حلقه دیپلماتیک تایوان است و این کار را با جذب‌کردن دوستان و متحدان تایپه انجام می‌دهد.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس‌گرفتنش معرفی کرده است. پکن ارتباط دیپلماتیک مستقل دیگر کشور‌ها را با تایوان مردود دانسته و به آن واکنش نشان می‌دهد.

اظهارات این مقام تایوانی پس از آن مطرح شد که نائورو، کشوری کوچک در اقیانوس آرام، صبح امروز از قطع روابط دیپلماتیک خود با تایوان و قصد خود برای به‌رسمیت‌شناختن ادعای مالکیت چین بر این جزیره خبر داد.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری تایوان در بیانیه‌ای مدعی شد مقامات پکن «مدت‌ها است که مدام بر حلقه دیپلماتیک تایوان اعمال فشار کرده‌اند»؛ از جمله از طریق «جذب متحدان دیپلماتیک تایوان» برای محدودکردن حلقه دیپلماتیک این جزیره.

کشور‌های اندکی در جهان ادعای تایوان درباره استقلال کامل از چین را به رسمیت می‌شناسند. حتی ایالات متحده که حامی تسلیحاتی اصلی تایوان است، تا کنون استقلال کامل آن را به رسمیت نشناخته است.

حال در نبود «نائورو»، تنها ۱۲ متحد دیپلماتیک برای تایوان باقی مانده است؛ از جمله پاراگوئه، بلیز و جزایر مارشال.

این اتفاق پس از آن افتاد که در انتخابات ریاست‌جمهوری روز شنبه در تایوان، معاون رئیس‌جمهوری وقت این کشور که چهره‌ای استقلال‌طلب است، پیروز شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار