غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

چین «دشمن فرضی» رزمایش مشترک آمریکا و ژاپن شد!

یک رسانه ژاپنی مدعی شد که توکیو و واشنگتن برای نخستین بار در رزمایش نظامی مشترک خود، چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفته‌اند!
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژاپن‌تایمز در گزارشی مدعی شد که آمریکا و ژاپن براس نخستین بار در رزمایش نظامی مشترک دو کشور، چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفته‌اند و انتظار می‌رود سطح تنش در شبه‌جزیره کره بیش ازا پیش تشدید شود.

ژاپن‌تایمز به نقل از منابع آگاه مدعی شد که نیرو‌های وزارت دفاع ژاپن و ارتش آمریکا از اپل فوریه رزمایش شبیه‌سازی رایانه‌ای مراکز فرماندهی را به طور مشترک آغاز کرده و در آن برای نخستین چین را به عنوان دشمن فرضی در نظر گرفتند.

این رزمایش مشترک که انتظار می‌رود تا هشتم فوریه ادامه یابد، در برهه‌ای آغاز شده است که برخی کارشناسان نگران حمله احتمالی پکن به تایوان در آینده‌ای نزدیک هستند.

به نوشته ژاپن‌تایمز، در این رزماش، یک موقعیت اضطراری در تایوان با رایانه شبیه‌سازی شده است. گفته می‌شود وزارت دفاع ژاپنتحت مقررات امنیت داخلی، این سناریو را به عنوان یک سناریوی محرمانه طبقه‌بندی کزده است. ان رزمایش به نوعی حس اضطرار شدید را منعکس کرده و در بحبوبه تشدید تنش‌های ژئوپولیتیکی و نگرانی فزاینده درباره اقدام نظامی چین علیه تایوان ظرف چند سال آتی برگزار شده است.

آمریکا و ژاپن مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌های مشترک با فرض شرایط اضطراری را در دستور کار دارند و پیش‌نویس این طرح اواخر سال گذشته میلادی تکمیل شد. رزمایش مشترک کنونی آمریکا و ژاپن با اسم رمز «لبه بران» برگزار می‌شود و نتایج آن در طرح نهایی که پیش از پایان امسال آماده می‌شود، منعکس خواهد شد.

آمریکا و ژاپن چند رزمایش‌های خود که اسم رمز دیگر آن «شمشیر بران» است را از سال ۱۹۸۶ تقریباً یک سال در میان برگزار می‌کنند. چین جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و روابط سطح بالای این جزیره با غرب و بالعکس و فروش سلاح از واشنگتن به آن را نقض اصل «چین واحد» قلمداد می‌کند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر