زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار

پیش بینی قیمت دلار ۲۷ دی ۱۴۰۲

قیمت دلار در چهارمین روز هفته، تحت تاثیر حمله سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق، مسیر افزایشی را در پیش گرفت. با این اقدام، ارزپاشی سیاست‌گذار برای تثبیت بازار ارز نقش بر آب شد. کارشناسان اقتصادی اثر چنین اخباری را کوتاه‌مدت می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار روز سه‌شنبه ۲۶ دی در حالی افزایش ۵۰۰ تومانی داشت که بانک مرکزی از ابتدای هفته با ارزپاشی و خبردرمانی سعی در کنترل قیمت‌ها در بازار ارز داشت. در آخرین معامله روز سه‌شنبه، اسکناس آمریکایی با قیمت ۵۲ هزار و ۷۵۰ تومان معامله شد.

نیمه شب دوشنبه اخبار مربوط به حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد در اربیل عراق منجر به تکاپوی معاملات پشت خطی در بازار فردایی شد. در بازار ارز نیز اخبار سیاسی و تنش در منطقه مورد توجه بازیگران بازار ارز قرار گرفت و تقاضا را افزایشی کرد.

حمله موشکی دوشنبه شب، واکنش‌های گسترده‌ای در پی داشت. شماری از اعضای سنا و مجلس نمایندگان آمریکا معتقدند این حمله تکلیف احیای برجام را برای همیشه روشن می‌کند. آنها گفته‌اند که جو بایدن باید به مماشات با ایران پایان دهد و از مذاکرات احیای توافق هسته‌ای خارج شود. با این وجود کارشناسان اقتصادی می‌گویند اخبار سیاسی ممکن است قیمت دلار را مقداری افزایش دهد اما بایدن قطعا از توافق هسته‌ای خارج نمی‌شود.

برخی معامله‌گران در خصوص روند قیمت دلار در روزهای باقیمانده از دی، می‌گویند که سیاست‌ ارزپاشی بانک مرکزی تا برگزاری انتخابات دوام دارد و شاید در روزهای آینده، این اسکناس ۵۳ هزار تومانی شود اما ارزپاشی سیاست‌گذار دلار را به کانال ۵۲ هزار تومانی باز می‌گرداند.


روز سه‌شنبه قیمت دلار در بازارهای همسایه نیز افزایشی شد. دلار سلیمانیه با رشد ۵۵۰ تومانی یک کانال پیشروی کرد و روی رقم ۵۳ هزار و ۲۵۰ تومانی ایستاد. دلار هرات با قیمت ۵۲ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد و افزایش ۳۰۰ تومانی داشت. درهم امارات با رشد ۱۰۰ تومانی با قیمت ۱۴ هزار ۵۵۰ تومان معامله شد./تجارت نیوز

ارسال نظر