عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد

زمان اعلام نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش

مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج نهایی تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری و دبیری در بهمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسین داودالموسوی مدیرکل دبیرخانه هیأت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری و تکمیل ظرفیت آزمون دبیری، اظهار کرد: نتایج تکمیل ظرفیت این دو آزمون، بهمن اعلام خواهد شد و تعداد قابل توجهی در این مرحله و مرحله تجدید نظر گزینش تأیید شده‌اند که نتایج تکمیل ظرفیت از طریق سازمان سنجش اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

وی افزود: درباره پرونده افراد دارای کد 19 در صورت تأیید نهایی گزینش، اسامی پذیرفته شدگان توسط مرکز امور اداری وزارت آموزش و پرورش به سازمان سنجش ارسال و اطلاع‌رسانی از قبولی نهایی داوطلبان به صورت انفرادی و از طریق ارسال پیامک توسط ادارات کل آموزش و پرورش به افراد انجام خواهد بود.

 

داود الموسوی در پاسخ به این پرسش که «چند نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی، کد 19 در پرونده آنها درج شد؟»، گفت: درج کد 19 در کارنامه برخی از داوطلبان یعنی این افراد در مرحله آزمون کتبی، مصاحبه تخصصی و ارزیابی تکمیلی تأیید شده‌اند اما به جهت گزینش مورد تأیید قرار نگرفته‌اند که البته تعداد این افراد نسبت به کل داوطلبان زیاد نبوده و بخش قابل توجهی از آنها نیز در تجدید نظر اولیه تأیید شدند.

 

وی مطرح کرد: نگاه ما در گزینش این است تا جایی که می‌توانیم با اقدامات ارشادی و تبیین قوانین، افراد را جذب کنیم./ فارس

ارسال نظر