ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

پاکستان سفیرش را از تهران فراخواند

وزارت خارجه پاکستان سفیر خود را در رابطه با عملیات ضدتروریستی جمهوری اسلامی در خاک این کشور فراخواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده است که در پی عملیات ضدتروریستی ایران، سفیر خود را در تهران فراخوانده است.

 

شامگاه سه شنبه ۲۶ دی ماه دو مقر مهم گروهک تروریستی جیش‌الظلم در خاک پاکستان منهدم شد و این گروهک حملات پهپادی و موشکی به محل استقرار نیروهای خود در کوههای مرزی خود بلوچستان را تأیید کرد.

 

در شرایطی که در سال‌های اخیر تعداد زیادی از مردم و نیروهای نظامی ایران به دست گروهک تروریستی تجزیه‌طلب جیش‌ الظلم به شهادت رسیده‌اند، وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات ضدتروریستی ایران در قلمرو پاکستان «غیرقانونی و غیرقابل قبول بوده است».

 

از طرف دیگر، وزیر دفاع ایران نیز تأکید کرده است:‌ «اگر از هر ناحیه‌ای مورد تهدید واقع شویم بایستی از تمامیت ارضی، منافع ملی و مردم خود حفاظت کنیم و در صورت وجود هرگونه تهدید حتماً به آن عکس العمل نشان خواهیم داد».

 

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) همچنین گفته است که سفیر جمهوری اسلامی ایران که در حال حاضر در ایران است، نمی‌تواند فعلاً‌ به پاکستان بازگردد.

 

وی می‌گوید که پاکستان قصد دارد تمامی دیدارهای برنامه‌ریزی شده سطح بالا بین دو کشور برای روزهای آینده را به حالت تعلیق درآورد.

 

مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره بر رویکرد دیپلماسی تأکید دارند به طوریکه وزیر دفاع کشورمان در این خصوص گفته است: «البته پیش از انجام هر اقدامی تذکر می‌دهیم و از مسیرهای دیپلماسی، گفت‌وگو و مذاکرات مرزی استفاده می‌کنیم. اما اگر نتیجه‌ای نگرفتیم حتماً اقدام خواهیم کرد که الان هم شاهد این اقدام هستیم»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار