دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد تحقیق و تفحص مجلس از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نماینده مجلس: انتخابات هیئت رئیسه مجلس فردا برگزار می‌شود فرمانده نیروی زمینی ارتش: سامانه مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است نماینده خوی: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند سرلشکر سلامی: در حالی که درگیر جنگی تمام‌عیار هستیم، هیچ نشانی از آشفتگی و هراس در کشور دیده نمی‌شود/ تسلیم را باور نداریم جراره: دولت در تعیین‌تکلیف نیرو‌های شرکتی دستگاه‌های اجرایی تعجیل کند

برگزاری تظاهرات جمعه‌های خشم و انزجار از جنایات اسرائیل در 5 استان کشور

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از مردم استان‌های اصفهان، خوزستان، زنجان، قزوین و قم خواست تا با حضور پرشور و حماسی خود در 29 دی‌ماه ضمن محکومیت جنایات وحشیانه، مرگ اسرائیل را فریاد بزنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تقدیر و تشکر مجدد از حضور مستمر میدانی و حمایت‌های بی‌وقفه و پرشور مردم بزرگ ایران اسلامی از فلسطین قهرمان، از مردم غیور و سلحشور ایران با صدور اطلاعیه‌ای از مردم استان‌های اصفهان، خوزستان، زنجان، قزوین و قم درخواست کرد تا با حضور پرشور و حماسی خود در 29 دی‌ماه در «راهپیمایی جمعه های خشم و انزجار» ضمن محکومیت این جنایات وحشیانه، مرگ اسرائیل را  فریاد زده و همبستگی و حمایت همیشگی خود را با غزۀ مقاوم اعلام نمایند.

متن اطلاعیه‌ای به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

29 دیماه نماد مقاومت، یادآور پیروزی قدرت ایمان در برابر جبهۀ کفر و نمایش عزتمندی و استواری مردم مظلوم غزه است.

غزۀ مظلوم مقتدرِ که در مقابل حملات وحشیانه و دیوانه وار رژیم غاصب و تا بن دندان مسلح صهیونیستی تمام قد ایستاده، به جهان نشان داد که می‌توان با توکل به خدا، عزم و بردباری، هیمنۀ پوشالی و دروغین رژیم منحوس و مزدور صهیونیست را فروریخت.

امروز جنایات جنگی در قتلِ عام عمومی و کشتار وحشیانه و سلاخی بی‌امان انسان‌های بی‌گناه و مظلوم غزه و توحش و بربریتِ رژیم سفاک صهیونیستی اسرائیل با حمایت اربابان آمریکایی؛ هلوکاستی واقعی را در باریکۀ غزه رقم زده که ایستادگی و پایداری کم نظیر و مثال زدنی غیور مردان و شیرزنانش آن را به عنوان باریکۀ عزّت و اقتدار و مقاومت جهان در حافظه تاریخ ماندگار ساخت.

صهیونیست‌های سفاکِ خون آشام و تمامی گروه های تکفیری ـ تروریستی  آنان در داخل و خارج بایستی به خوبی بدانند که نیروهای مسلح  و سپاه مقتدر، با اشراف دقیق و کامل اطلاعاتی، همیشه آمادۀ نبرد بوده و عملیات غرورآفرین اخیر موشکی سپاه علیه مقر و دژهای مستحکم و زیر زمینی صهیونیست‌ها و تروریست‌های دست پرودۀ آنان، اجابت خواسته به حق ملت ایران در انتقام سخت از جنایات تروریست‌های دست پرورده رژیم اشغالگرقدس بوده و مورد حمایت قاطع مردم ظلم ستیز و شهید پرور ایران اسلامی است.

در استمرار حمایت‌های مردمی از غزۀ مقتدر مظلوم و فریاد خشم و نفرت و انزجار از توحش ادامه دار صهیونیست‌های تروریست پرور، بعد از اقامه نماز جمعه 29 دی‌ماه مصادف با روز غزه و تجلیل از پیروزی غرور آفرین آنان در برابر جبهۀ شیطان؛ در 5 استان؛ اصفهان، خوزستان، زنجان، قزوین و قم «راهپیمایی جمعه‌های خشم و انزجار» برگزار خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تقدیر و تشکر مجدد از حضور مستمر میدانی و حمایت‌های بی‌وقفه و پرشور مردم بزرگ ایران اسلامی از فلسطین قهرمان، از مردم غیور و سلحشور ایران در این 5 استان دعوت می‌کند تا با حضور پرشور و حماسی خود در «راهپیمایی جمعه های خشم و انزجار» این هفته 29 دی‌ماه، ضمن محکومیت این جنایات وحشیانه، مرگ اسرائیل را  فریاد زده و همبستگی وحمایت همیشگی خود را با غزۀ مقاوم اعلام نمایند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار