پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

سلیمی: پاکستان نباید اجازه دهد از خاکش علیه کشور ما اقدامات تروریستی انجام شود

سلیمی: پاکستان نباید اجازه دهد از خاکش علیه کشور ما اقدامات تروریستی انجام شود عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام تروریست‌ها از مرز پاکستان علیه امنیت کشور، گفت: اینکه چرا دولت پاکستان در این راستا کوتاهی می‌کند روشن نیست، ولی پاکستان نباید اجازه دهد تروریست‌ها از خاکش علیه کشور ما اقدامی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اینکه دولت پاکستان نباید اجازه دهد کشورش مأمن تروریست‌ها علیه ایران شود، گفت: متأسفانه کشور پاکستان مأمنی برای تروریست‌ها شده و علی‌رغم هشدارهایی که داده شده هیچ اقدامی برای مقابله با این تروریست‌ها انجام نشده است.

وی با اشاره به اقدام تروریست‌ها از مرز پاکستان علیه امنیت کشور ما، تصریح کرد: اینکه چرا دولت پاکستان در این راستا کوتاهی می‌کند روشن نیست ولی پاکستان نباید اجازه دهد تروریست‌ها از خاکش علیه کشور ما اقدامی کنند.

سلیمی اظهار کرد: دولت پاکستان باید حُسن همجواری را رعایت کند، وظیفه دولت پاکستان آن است که با تروریسم مبارزه کند.

وی تأکید کرد: سرویس‌های موساد و سیا و برخی از سرویس‌های منطقه با یک تعامل و همکاری مشترکی دنبال تربیت و پرورش تروریست در پاکستان هستند و دولت پاکستان نباید کوتاهی کند که تاکنون در این زمین کوتاهی داشته‌اند.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس ادامه داد: امیدواریم هرچه سریع‌تر براساس حُسن همجواری، دولت پاکستان این قصور و کوتاهی که این سال‌ها داشته را جبران کند و خود دولت پاکستان باید با تروریست‌ها مقابله کند.

سلیمی تصریح کرد: حضور تروریست‌ها در پاکستان به ضرر خود پاکستان هم خواهد بود، این تروریست‌ها از سیا و موساد دستور می‌گیرند، آن‌ها به راحتی در پاکستان ناامنی ایجاد می‌کنند.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: تروریست در هر شکلی به هر نوعی محکوم است، جمهوری اسلامی ایران این را بارها اعلام کرده است که قربانی تروریسم در طول این سال‌هاست. دولت پاکستان نباید اجازه دهد منطقه دچار ناامنی شود آن هم توسط گروه‌های بسیار متحجر تروریستی که عامل سیا و موساد هستند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار