العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

گزافه‌گویی بایدن درباره حوادث مرزی ایران و پاکستان

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حوادث مرزی و درگیری ها میان ایران و پاکستان واکنش نشان داد و در اظهاراتی مداخله جویان ، مدعی عدم مقبولیت ایران در منطقه شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۴۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، بایدن با گزافه گویی مداخله جویانه خود درباره ماجرای مرزی ایران و پاکستان نشان داد قصد بر هم زدن آرامش به وجود آمده پس از تحولات امروز را دارد.

 

رییس جمهور آمریکا در خصوص تنش‌ها بین دو کشور که با گفتگو در حال حل شدن است، اینطور مدعی شد که تحولات اخیر نشان دهنده این بود که هیچ کس در منطقه ایران را نمی‌پذیرد.

 

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای در خصوص حملات بامداد امروز به یک روستای مرزی در اطراف سراوان، اعلام کرد: امروز صبح پاکستان مجموعه‌ای از حملات نظامی هماهنگ و به طور خاص هدفمند را علیه مخفیگاه‌های تروریستی در استان سیستان-بلوچستان ایران انجام داده است.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: پاکستان کاملاً به حاکمیت و یکپارچگی ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام می‌گذارد. تنها هدف از حملات امروز، پیگیری امنیت و منافع ملی پاکستان بود که مهم است و نمی‌تواند به خطر بیفتد.

 

وزارت امور خارجه ایران نیز در واکنش به اقدام‌های پاکستان اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین حال که به سیاست حسن همجواری و برادری بین دو ملت و دو دولت ایران و پاکستان پایبند است و اجازه نمیدهد، دشمنان روابط خوب و برادرانه دو کشور را تیره کنند؛ امنیت مردم و تمامیت ارضی کشور را خط قرمز خود برمی شمرد و از دولت دوست و برادر پاکستان قویاً انتظار دارد که به تعهدات خود در ممانعت از استقرار پایگاه‌ها و گروه‌های مسلح تروریستی در خاک پاکستان پایبند باشد.

 

رسول موسوی، مدیرکل جنوب آسیا وزارت امور خارجه پس از صدور این بیانیه گفت که موضع این وزارتخانه نقطه پایانی بر امواج تنش ایجاد شده بین ایران و پاکستان است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر