پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

امیر واحدی: کنگره بزرگداشت شهدای نیروی هوایی ارتش برگزار می‌شود

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: «کنگره بزرگداشت شهدای نیروی هوایی و ۶۳ شهید دانشگاه هوایی شهید ستاری» با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری و خانواده شهدا و ریاست محترم مجلس برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش ظهر امروز (شنبه ۳۰ دی ماه) در نشست خبری برگزاری «کنگره بزرگداشت شهدای نیروی هوایی و ۶۳ شهید دانشگاه هوایی شهید ستاری» در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، گفت: نیروی هوایی ارتش افتخار دارد در آستانه دهه مبارک فجر کنگره بزرگداشت شهدای نیروی هوایی با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری و خانواده شهدا و ریاست محترم مجلس برگزار خواهد کرد.

 

وی افزود: در این کنگره از یادداشت مبارک فرماندهی معظم کل قوا در راستای تمثال شهدا رونمایی خواهد شد.

 

امیر واحدی با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش در تمام عرصه ها همواره اولین بوده است، تاکید کرد: در دوران قبل هم نیروی هوایی ارتش با یک حرکت انقلابی به گروه انقلابی ها پیوست، دلیل آن هم این بود که کارکنان نیروی هوایی در آن زمان بسیار آگاه بر بدی ها و ظلم های رژیم پهلوی بودند آگاه بودند و نیروی هوایی جز اولین صفوف بودند که به جمع انقلابیون پیوستند و با حضرت امام خمینی(ره) بیعت کردند‌.

 

وی ادامه داد: کنگره شهدای نیروی هوایی ارتش در دانشگاه شهید ستاری و به صورت همزمان در ۱۰ پایگاه نیروی هوایی برگزار می‌شود.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش نیروی اقدام به هنگام و در بزنگاه‌هاست، تصریح کرد: در مبارزه با ضد انقلاب، در جنگ تحمیلی، در مبارزه با تحریم‌ها، در همیاری در حوادث و بلایای طبیعی و در پشتیبانی انسان دوستانه از محور مقاومت همواره پیش قدم بوده است.

 

وی افزود: نیروی هوایی نقش خود را در معماری دفاعی کشور و ایجاد امنیت پایدار تثبیت کرده است به گونه ای که جنگ تحمیلی بزرگترین محک ولایت مداری و ایثارگری نیروی هوایی بود.

 

امیر واحدی با اشاره به نقش نیروی هوایی ارتش در جنگ تحمیلی و مقابله با ضد انقلاب، تاکید کرد: در غائله کردستان نیروی هوایی اولین شهید خود را تقدیم انقلاب کرد و نیز از آغاز جنگ تا آخرین لحظات جنگ، نیروی هوایی همواره نقش مهمی ایفا کرد.

 

وی ادامه داد: نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس ۱۲۵۷ شهید تقدیم انقلاب کرده که ۲۱۴ شهید آن از خلبانان نیروی هوایی بودند، ما می خواهیم اعلام کنیم که امنیت و آرامش امروز کشورمان به برکت خون شهدای ماست.

 

فرمانده نیروی هوایی بیان کرد: ما امروز آماده‌تر و سر حال تر از گذشته بوده و آماده اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب هستیم.

 

امیر واحدی در پایان اظهار کرد: امروزه تمام قطعات و کمبودها را با همکاری صنعت کشور و شرکت های دانش بنیان تأمین کرده و هیچ وابستگی به خارج از کشور نداریم و نیز همه آموزش های خلبانان و کارکنان فنی نیز در داخل کشور انجام می شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده