علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند

امیر واحدی: نیروی هوایی ارتش در پشتیبانی از جبهه مقاومت بدون ترس حضور داشت

امیر واحدی: نیروی هوایی ارتش در پشتیبانی از جبهه مقاومت بدون ترس حضور داشت فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: ما در خلوص نیت، عدم ترس از مرگ و حضور به هنگام در پشتیبانی از جبهه مقاومت توسط دانش آموختگان همین دانشگاه حضور بابایی‌های جوان را شاهد بودیم و این مسیر امیدبخش با تمسک به سیره شهدا در نیروی هوایی ادامه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز (یکشنبه، اول بهمن‌) در مراسم کنگره شهدای نیروی هوایی ارتش که صبح امروز در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد، گفت: در ابتدا، شهادت جمعی از مدافعان حرم را به محضر حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب و خانواده‌های آن‌ها و همچنین، برادران غیرتمندم در سپاه پاسداران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

 

وی افزود: شرکت مسئولین عالی رتبه لشکری و کشوری نمایندگان محترم ولی فقیه در استان‌ها و خانواده‌های معزز شهدا که صاحبان اصلی این مراسم پر خیر و برکت هستند، مایه فخر و مباهات است. حضور پیشکسوتان سال‌های دفاع مقدس که شهیدان زنده ما هستند به این کنگره زینت دوچندان بخشیده است.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری کنگره شهدای نیروی هوایی ارتش بیان کرد: این کنگره با هدف بزرگداشت ۱۲۵۸ شهید نیروی هوایی ارتش از جمله ۶۳ شهید دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شده است.

 

وی ادامه داد: دیدار و دلجویی از همه خانواده‌های معزز شهدا در اقصی نقاط کشور، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی حضور پیشکسوتان در جمع دانشجویان و رسانه‌ها برای تبیین نقش فداکاری شهدا و عزت و اقتدار ایران عزیز از جمله برنامه‌های جانبی این کنگره بوده است.

 

امیر واحدی با اشاره به مشارکت پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش در کنگره بزرگداشت شهدای این نیرو،‌ تصریح کرد: در حال حاضر همزمان با برگزاری مراسم در دانشگاه هوایی ستاری در ۱۰ پایگاه نیروی هوایی صدا و تصویر ما را دریافت می‌کنند و در این مراسم به صورت برخط حضور دارند.

 

وی ادامه داد: همچنان که زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای واقعه عاشورا طی سده‌های متمادی منجر به زنده ماندن و فراگیری مکتب عاشورا شده است در جهانی که با سرعت به سوی استحاله فرهنگی و هویتی می‌رود نکوداشت یاد و خاطره شهدا ما را در امان نگاه می‌دارد.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش تاکید کرد:‌ اگر بخواهیم در جامعه نیروهای مسلح شاهد رویش بابایی‌ها، ستاری‌ها، یاسینی‌ها و دوران‌ها باشیم، راهکار آن زنده نگه داشتن یاد و خاطره ایشان و تشریح نوع نگاه به زندگی، ایمان و ولایتمداری آن‌هاست.

 

وی افزود: فرهنگ‌سازی این ویژگی‌ها در بین نسل جوان شهیدان زیستن را هم در پی خواهد داشت. ما در خلوص نیت، عدم ترس از مرگ و حضور به هنگام در پشتیبانی از جبهه مقاومت توسط دانش آموختگان همین دانشگاه حضور بابایی‌های جوان را شاهد بودیم این مسیر امیدبخش با تمسک به سیره شهدا در نیروی هوایی ادامه خواهد یافت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار