بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

آیت الله رئیسی: همه سلیقه‌های سیاسی خود را صاحب ایام فجر بدانند

آیت الله رئیسی: همه سلیقه‌های سیاسی خود را صاحب ایام فجر بدانند رئیس جمهور دهه فجر را جلوه انسجام ملی، وحدت و یکپارچگی دانست و گفت: همه از هر سلیقه و نگاهی باید خود را صاحب این ایام بدانند، اثرگذاری و امیدآفرینی الگوی انقلاب اسلامی از جمله دلایل حقد و کینه دشمنان نسبت به این انقلاب و نظام برآمده از آن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی، پیش از ظهر امروز شنبه در جمع اعضای «ستاد گرامیداشت چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی» ضمن قدردانی از تلاش‌های اعضای دوره‌های مختلف این ستاد در برگزاری هر چه بهتر جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی، اجرای عدالت، مقاومت در برابر زیاده‌خواهان، توجه به خواست و اراده مردم،کارآمدی نظام اسلامی، دفاع از مظلوم، جایگزینی نظم ناعادلانه فعلی با نظمی عادلانه و دفاع از حقانیت ملت مظلوم فلسطین را از جمله آرمانهای انقلاب اسلامی دانست که در حد قابل قبولی محقق شده‌اند و افزود: گرامیداشت دهه فجر نیز در حقیقت، جشن و بزرگداشت این پیروزی‌ها و دستاوردهاست.

رئیس جمهور با تاکید بر جذابتر و غنی‌تر برگزار شدن مراسم دهه فجر بویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، اظهارداشت: با اینکه مراسم گرامیداشت دهه فجر به منظور بزرگداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ برگزار می‌شود، اما ما هر سال یک ۲۲ بهمن جدید داریم که ویژگی‌ های خاص خود را دارد و یکی از ویژگی‌های مهم دهه فجر امسال موضوع اساسی جهان اسلام یعنی به اوج رسیدن جنایت ضد بشری صهیونیست ها علیه ملت مظلوم و مقاوم فلسطین است که امروز به مسئله اصلی همه جهان بشریت تبدیل شده است.

آیت الله رئیسی در ادامه اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی ایران درباره ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و نیز رویکرد انقلاب اسلامی در دفاع از مظلوم را از جلوه‌های مهم دهه فجر دانست و افزود: نفرت بی سابقه جهانی علیه موجودیت جعلی صهیونیستها، محصول مواضع و آرمان‌های انقلاب شکوهمند و نظام جمهوری اسلامی ایران درباره قطعیت پیروزی ملت فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی است که باید به عنوان یک پیروزی بزرگ و جلوه‌ای از جلوه‌های دهه فجر گرامی داشته شود.

رئیس جمهور آشکار شدن ماهیت ظالمانه نظم و ساختار فعلی حاکم بر جهان را از دیگر آثار مقاومت ظفرمند فلسطینیان در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان غربی اش برشمرد و گفت: این موضوع نیز یکی دیگر از جلوه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی است و همواره در شعارها و آرمان های انقلاب اسلامی بر ظالمانه بودن نظم جهانی فعلی تاکید می شد.

آیت الله رئیسی با اشاره به برگزاری ۲ انتخابات در اسفند ماه امسال به فاصله اندکی از سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: یکی دیگر از مهمترین جلوه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی توجه به اراده مردم است. جمهوری اسلامی در ۴ دهه گذشته همواره بر مبنای اراده و خواست مردم اداره شده و اساسا توجه به اراده مردم در این سرزمین مولود انقلاب اسلامی است.

رئیس جمهور دهه فجر را جلوه انسجام ملی، وحدت و یکپارچگی دانست و با بیان اینکه همه از هر سلیقه و نگاهی باید خود را صاحب این ایام بدانند، اثرگذاری و امیدآفرینی الگوی انقلاب اسلامی را از جمله دلایل حقد و کینه دشمنان نسبت به این انقلاب و نظام برآمده از آن دانست و خاطرنشان کرد: دهه فجر ترجمان ایجاد حس امید و قدرت در دل ملت‌هاست تا باور کنند که با توکل بر خدا و تکیه بر داشته‌ها و مبانی خود می‌توانند کارهای عظیمی انجام دهند. از همین رو دهه فجر باید مبنایی برای تبیین دستاوردهای بزرگ ملت ایران باشد که با وجود همه فشارها و تحریم‌ها و توطئه‌ها حاصل شده است.

آیت الله رئیسی با اشاره به هجمه سنگین رسانه‌ای دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران، جهاد تبیین را از ابزارهای مهم مقابله با شبیخون فرهنگی و جنگ ترکیبی دشمن دانست و اظهار داشت: دشمن به دنبال رکود اقتصاد کشور بود، اما امروز شاهد آن است که رشد اقتصادی کشور از ۴ دهم درصد در ابتدای دولت سیزدهم به بیش از ۴ درصد رسیده و طبق گزارش مرکز امار ایران روند رشد اقتصادی در در شش ماهه اول امسال نیز تدام داشته است.

رئیس جمهور نفس خدمت‌رسانی عادلانه به همه مردم ایران و نه فقط مناطق برخوردار را نیز از مواهب و جلوه‌های انقلاب اسلامی برشمرد و بابیان اینکه، اشاره به دستاوردها و پیشرفت‌ها به معنای نبود مشکلات نیست خاطرنشان کرد: خواست مردم این است که عملکرد مسئولان با اهداف و آرمان‌های جلوه یافته در دهه فجر تطبیق کامل داشته باشد بنابراین باید تلاش کنیم در حوزه تقنین با قانون گذاری کارآمد، در حوزه عمل با اجرای دقیق و صحیح کارها و در عرصه قضاوت نیز امور مربوطه به گونه ای به انجام برسد که منجر به کارآمدی و گره‌گشایی باشد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اظهارات مطرح شده در جلسه درباره اهمیت مسائل اقتصادی و تمرکز دشمن بر برخی مشکلات این عرصه اظهار داشت: دولت مردمی همه توان و تمرکز خود را برای رفع کاستی‌ها و تامین مطالبات مردم به کار گرفته و رسیدگی به عرصه اقتصاد و معیشت مردم را در اولویت قرار داده است تا بتواند با غلبه بر مشکلات ساختاری و مزمن اقتصادی و گره گشایی های اقتصادی و معیشتی، رفاه بیشتری در زندگی مردم ایجاد کند

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ظرفیت بزرگ ایرانیان خارج از کشور دلبستگی عموم آنها به کشور و انقلاب اسلامی توجه بیش از پیش به این بخش از جمعیت ایرانی اسلامی را خواستار شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار