ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست

روحانی: معتقدم باید در انتخابات شرکت کرد اگرچه مرا هم رد کرده باشند

روحانی: معتقدم باید در انتخابات شرکت کرد اگرچه مرا هم رد کرده باشند رئیس‌جمهور سابق کشورمان با اشاره به ردصلاحیتش برای نامزدی نمایندگی مجلس خبرگان، بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق کشورمان و داوطلب نمایندگی مجلس خبرگان رهبری بیانیه‌ای پیرامون ردصلاحیتش برای نامزدی در انتخابات مجلس خبرگان، صادر کرده است.

بخشی از این بیانیه به شرح زیر است:

هم‌اکنون باید بیش‌ از پیش بر اهمیت رأی مردم و تعیین‌کنندگی صندوق رأی پای فشرد. راه اعتراض هم جز صندوق نیست. باید راهی یافت که «رأی اعتراضی» صدای رسای مردم ایران شود.

باید با رأی، اعتراض کرد. رأی ندادن، عمل به خواست آن‌هاست که می‌خواهند ما رأی ندهیم و به‌ تدریج مردم را از حق مسلم «انتخاب» محروم نمایند.

از این آقایان باید پرسید شما به کدام دلیل قانونی، صلاحیت کسی که بیشترین سابقۀ نمایندگی مردم در نظام را دارد و تا امروز، ۵ دوره نمایندۀ مجلس بوده، ۳ دوره در مجلس خبرگان بوده، ۲ دوره رئیس‌جمهور بوده و عضو و رئیس اصلی‌ترین شوراهای تصمیم‌گیری نظام بوده را زیر سؤال برده‌اید؟ چرا دلایل ردصلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟

سخنان روحانی در حالی‌ گفته شده که شورای نگهبان هنوز نظر رسمی در این مورد نداده و سخنگوی شورا هم ساعاتی پیش اعلام کرد که تا این لحظه اسامی داوطلبان انتخابات خبرگان به وزارت کشور اعلام نشده است.

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفته بود، هنوز اسامی داوطلبان انتخابات مجلس خبرگان رهبری به وزارت کشور اعلام نشده است.

 طحان‌‌نظیف تصریح کرد: نتایج بررسی‌ها تا پایان امروز به وزارت کشور ارسال خواهد شد.

وی از رسانه‌ها خواست از هرگونه گمانه‌زنی در رابطه با رد یا تایید صلاحیت داوطلبان پرهیز کنند.

پیش از این برخی رسانه‌ها از جمله سایت‌های نزدیک به حسن روحانی از ردصلاحیت وی برای انتخابات خبرگان خبر دادند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار