افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

اصابت ۱۰ موشک به پایگاه عین‌الاسد

یک شبکه خبری با اشاره به حملات امروز به پایگاه نظامی آمریکا در عراق نوشت: در پی حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه نظامی عین‌الاسد در اربیل، بیش از ۱۰ موشک سنگین به این پایگاه اصابت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری المیادین به نقل از منابع خود درباره حمله به پایگاه عین الاسد گزارش داد: طبق ارزیابی‌های اولیه پایگاه عین الاسد از چند جهت هدف موشک‌های سنگین قرار گرفت.

این منابع گزارش دادند: دست‌کم ۱۰ موشک به اطراف پایگاه عین الاسد و بخش استقرار نیرو‌های آمریکا اصابت کرد و چند موشک نیز رهگیری شد.

این منابع همچنین گفتند که این حمله و انفجار‌های ناشی از آن شدیدترین حمله از ابتدای حملات به پایگاه‌های آمریکایی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بوده است.

در همین راستا، خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد در حمله امروز به پایگاه عین الاسد که نیرو‌های آمریکایی در آن مستقر هستند، از موشک بالستیک استفاده شده است.

این مقام آمریکایی همچنین به زخمی شدن چند نظامی کشورش در این حمله اذعان کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که مقاومت اسلامی عراق عصر امروز پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق را هدف حمله گسترده قرار داد.

در روز‌های گذشته پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته‌اند.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال جنایات و حملات وحشیانه رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین به ویژه غزه و حمایت واشنگتن از این حملات به آمریکا هشدار داده بود که پایگاه‌های آن کشور در منطقه را مورد هدف قرار خواهد داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر