دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

موشک‌باران بامدادی پایگاه آمریکا در شرق سوریه

شبکه «المیادین» بامداد چهارشنبه گزارش داد که محل استقرار اشغالگران آمریکایی در میدان گازی «کونیکو» در دیرالزور، هدف حمله شدید موشکی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، ساعتی بعد از تجاوز نظامی آمریکا به خاک عراق، رسانه‌های محلی از شنیده‌شدن صدای انفجار در پایگاه آمریکا در شرق سوریه خبر دادند.

 

شبکه «المیادین» بامداد چهارشنبه گزارش داد که محل استقرار اشغالگران آمریکایی در میدان گازی «کونیکو» در دیرالزور، هدف حمله شدید موشکی قرار گرفته است.

 

هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته و جزئیات بیشتری از خسارات و تلفات احتمالی آن منتشر نشده است.

 

مقاومت اسلامی عراق تاکنون ده‌ها بار پایگاه‌های آمریکا را در شرق و شمال شرق سوریه و در غرب و شمال عراق هدف حمله پهپادی و راکتی قرار داده است. مقاومت عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است که تا زمان توقف تجاوزات علیه غزه به حملات خود ادامه خواهد داد.

 

بامداد چهارشنبه بود که جنگنده‌های آمریکایی به چند پایگاه الحشد الشعبی در شهرهای «جرف النصر» و «القائم» در استان‌های بابل و الانبار در غرب عراق حمله کردند.

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا گفت که در واکنش به حمله موشکی بالستیک به پایگاه عین‌الاسد و زخمی‌شدن نظامیان آمریکایی، مواضع کتائب حزب‌الله را هدف حمله قرار دادند.

 

گروه‌های مقاومت «کتائب حزب‌الله» و «کتائب سیدالشهدا» عراق نیز در واکنش به این تجاوز نظامی گفتند که عملیات علیه پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی تا زمان توقف جنگ غزه ادامه خواهد داشت.

 

دولت آمریکا در حالی به سادگی تجاوز نظامی و غیرقانونی به خاک عراق را توجیه می‌کند که چندی پیش مدعی شده بود عملیات موشکی اخیر ایران علیه مواضع گروه‌های تروریستی - که حملات جنایتکارانه‌ای را داخل ایران انجام داده بودند - ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی عراق است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار