تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

دلار به قیمت تثبیت شده قبل باز می‌گردد

دلار به قیمت تثبیت شده قبل باز می‌گردد یک فعال اقتصادی گفت: معتقدم التهاب اخیر در بازار ارز به زودی با اقدامات لازم از سوی دولت و بانک مرکزی بر طرف خواهد شد و دلار دوباره به همان کانال تثبیت شده یکسال گذشته باز می‌گردد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم رضائیان، رئیس اتاق بازرگانی گیلان با اشاره به جوسازی‌های رسانه ای در فضای مجازی در خصوص نوسانات بازار ارز و افزایش قیمت دلار گفت: متاسفانه فضای مجازی این امکان را به بسیاری از افراد سودجو و دلال داده که با هر رخداد داخلی و بین المللی، خبرسازی کنند و بازار سرمایه به خصوص ارز و طلا را بر هم بزنند. بطوریکه طی روزهای گذشته پس از حمله نظامی آمریکا به یمن، دوباره موجی از اخبار کذب و نادرست در خصوص افزایش شدید قیمت ارز در آینده منتشر شد که بازار را دچار شوک کرد.

 

وی افزود: بسیاری از دلالان و سوداگران بازار ارز به گونه ای شرایط را برای مردم عادی توصیف کردند که این جماعت باید سرمایه خود را بلافاصله به طلا و سکه و دلار کنند تا در آینده صاحب سود سرشاری شوند. این حاشیه سازان تا جایی پیش رفتند که صحبت از رسیدن قیمت دلار به بالای 70 هزار تومان هم می کردند تا بتوانند از موج روانی سوء استفاده کرده و ثبات بازار ارز را بر هم بزنند.

 

این فعال اقتصادی به بحث «فنر ارزی» و شایعه سازی برخی رسانه ها با استفاده از این کلید واژه اشاره کرد و گفت: فضای مجازی هیچ چارچوبی ندارد و بسیاری از سودجویان و دلالان به راحتی می توانند در کانال های تلگرامی هر شایعه ای را مطرح و به آن پر و بال دهند. بحث فنر ارزی هم جزو همین مسایل کذب و نادرستی است که توسط همین افراد ساخته و پرداخته شده و متاسفانه در برخی از رسانه ها نیز با عدم آگاهی کافی منتشر می شود.

 

رضائیان اظهار داشت: برخی سایت ها و کانال های تلگرامی، اقتصاد و منابع ارزی کشور را طوری برای مردم ترسیم می کنند که انگار در پایان سالجاری قرار است اتفاقات عجیب قیمتی رخ دهد. آنها هر روز به عامه مردم القا می کنند که باید سرمایه خود را به دلار و سکه و طلا تبدیل کنند و در غیر اینصورت متحمل ضرر می شوند. در حالی که قضیه کاملا بالعکس است و در واقع سرمایه گذاری مردم در بازار ارز و طلا به زیان آنها منتهی خواهد شد.

 

رئیس اتاق بازرگانی گیلان خاطر نشان کرد: معتقدم التهاب اخیر در بازار ارز به زودی با اقدامات لازم از سوی دولت و بانک مرکزی بر طرف خواهد شد و دلار دوباره به همان کانال تثبیت شده یکسال گذشته باز می‌گردد، چراکه درآمدها و منابع ارزی کشور امیدوارکننده و در حال افزایش است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار