پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان سرلشکر موسوی: حملات اسرائیل به یمن مصداق بارز جنایت جنگی است پیام تسلیت آیت‌الله آملی‌لاریجانی در پی شهادت جمعی از مقامات یمن رئیس جمهور: شانگهای در راستای ایجاد جهان صلح‌آمیزتر گام بردارد سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند

مخبر: دشمن صهیونیستی پاسخ جنایت کوردلانه‌اش را خواهد دید

معاون اول رئیس جمهور در واکنش به شهادت مستشاران ایرانی در پی حمله اسرائیل به دمشق، تصریح کرد: یقینا دشمن صهیونیستی پاسخ این جنایت کوردلانه را از جبهه مقاومت با سیلی‌های پی‌درپی خواهد دید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به شهادت رساندن پنج تن از مستشاران سرافراز ایران اسلامی توسط رژیم جنایت‏کار صهیونیستی را به پیشگاه مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و خانواده‌‏های گرانقدر این شهیدان والامقام تسلیت گفت.

 

در پیام معاون اول رئیس‌جمهور آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم

برگ زرین دیگری از دفتر شهادت رقم خورد و جوانمردانی دیگر از مجاهدان جبهه مبارزه با استکبار آسمانی شدند.

 

بزرگ مردانی چون سردار حجت‌الله امیدوار، علی آقازاده، حسین محمدی، محمدامین صمدی و سعید کریمی که در دفاع از آرمان‌های اسلام و حریم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به‌عنوان مستشار نظامی و در حین انجام وظیفه، در بمباران جنگنده‌های مزدوران صهیونیستی در دمشق به شهادت رسیدند، به یقین نشان از خباثت صهیونیست‌های اشغالگر و غاصب دارد.

 

برای جهانیان واضح و آشکار شده صهیونیست‌ها بویی از انسانیت و احترام به حقوق بشر نبرده‌اند و هدفی جز اشغالگری و ترور در 75 سال گذشته نداشتند و ندارند.

 

اینجانب ضمن عرض تسلیت به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و امت بزرگِ انقلابی ایران اسلامی، برای روح متعالی این شهیدان گرانقدر رضوان الهی و علو درجات و برای بازماندگان آن عزیز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌کند.

 

یقینا دشمن صهیونیستی پاسخ این جنایت کوردلانه را از جبهه مقاومت با سیلی‌های پی‌درپی خواهد دید.

محمد مخبر
معاون اول رئیس جمهور/ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده