نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

دیدار هیات پارلمانی کویت با امیرعبداللهیان

دیدار هیات پارلمانی کویت با امیرعبداللهیان مزروق فالح الحبینی، رییس گروه دوستی پارلمانی کویت و ایران که در راس هیئتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و درخصوص موضوعات منطقه‌ای و همکاری‌های فی مابین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات در اولویت قرار گرفتن روابط فیمابین از سوی پارلمان‌های دو کشور را با اهمیت خواند.

امیرعبداللهیان در ادامه ضمن تمجید از موضع و نقش مجلس و دولت کویت در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، با ارزیابی تحولات و رخداد‌های جاری در غزه و با اشاره به تداوم اقدامات جنایت بار رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان و مردم بی دفاع فلسطین، اظهار داشت: دشمن صهیونیستی هرچند غزه را در سطح گسترده تخریب نموده و ده‌ها هزارتن از مردم را شهید کرده، اما به هیچ یک از اهداف خود دست نیافته است؛ بنابراین تلاش می‌کند شکست خود را با توسل به اقدامات تروریستی کور جبران کند.

رییس گروه دوستی پارلمانی کویت و ایران نیز در این ملاقات اظهار داشت: گسترش مناسبات پارلمانی و مردمی بین دو کشور محکمترین پایه برای استمرار و گسترش مناسبات دوجانبه است، بنابراین اولویت نخست ما گسترش روابط دوستی پارلمانی با مجلس شورای اسلامی ایران بوده است.

مزروق الحبینی، در ادامه ارتقاء مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران را برای دولت کویت، واجد اهمیت و اولویت دانست و افزود، ما به عنوان کشوری مسلمان و عربی، مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق مردم و حمایت از آرمان فلسطین را ارج می‌نهیم.

در این ملاقات، ابراهیم رضائی نماینده مردم دشتستان و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کویت نیز حضور داشت. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار