بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

دیدار هیات پارلمانی کویت با امیرعبداللهیان

مزروق فالح الحبینی، رییس گروه دوستی پارلمانی کویت و ایران که در راس هیئتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و درخصوص موضوعات منطقه‌ای و همکاری‌های فی مابین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات در اولویت قرار گرفتن روابط فیمابین از سوی پارلمان‌های دو کشور را با اهمیت خواند.

امیرعبداللهیان در ادامه ضمن تمجید از موضع و نقش مجلس و دولت کویت در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، با ارزیابی تحولات و رخداد‌های جاری در غزه و با اشاره به تداوم اقدامات جنایت بار رژیم صهیونیستی در کشتار زنان و کودکان و مردم بی دفاع فلسطین، اظهار داشت: دشمن صهیونیستی هرچند غزه را در سطح گسترده تخریب نموده و ده‌ها هزارتن از مردم را شهید کرده، اما به هیچ یک از اهداف خود دست نیافته است؛ بنابراین تلاش می‌کند شکست خود را با توسل به اقدامات تروریستی کور جبران کند.

رییس گروه دوستی پارلمانی کویت و ایران نیز در این ملاقات اظهار داشت: گسترش مناسبات پارلمانی و مردمی بین دو کشور محکمترین پایه برای استمرار و گسترش مناسبات دوجانبه است، بنابراین اولویت نخست ما گسترش روابط دوستی پارلمانی با مجلس شورای اسلامی ایران بوده است.

مزروق الحبینی، در ادامه ارتقاء مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران را برای دولت کویت، واجد اهمیت و اولویت دانست و افزود، ما به عنوان کشوری مسلمان و عربی، مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق مردم و حمایت از آرمان فلسطین را ارج می‌نهیم.

در این ملاقات، ابراهیم رضائی نماینده مردم دشتستان و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کویت نیز حضور داشت. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار