آغاز ثبت‌نام وام ضروری بازنشستگان کشوری از ۱۷ فروردین/ افزایش وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان بیمه‌شدگان چگونه به سابقه دارای کسری کارکرد بیمه‌پردازی‌شان اعتراض کنند؟ خطر کاهش قیمت بیت کوین تا ۷۱۰۰۰ دلار قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۴؛ طلا باز هم تکان خورد فرزانه صادق: به تعرفه‌های سنگین واردات خودرو نه می‌گوییم پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۱۴۰۴ اعلام روش استعلام مانده اعتبار در مرحله دوم طرح کالابرگ مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس: امسال سود سهام عدالت در فواصل منظم به حساب سهامداران واریز می‌شود وام ازدواج دست‌نخورده وارد ۱۴۰۴ شد؛ سقف وام فرزندآوری تغییر کرد؟ جزییات جدید میزان افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ تردد در جاده کندوان دو طرفه شد کالابرگ جدید عید فطر پرداخت می‌شود حساب سرپرستان خانوار دارای کودک نیازمند حمایت شارژ شد آخرین قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ تکذیب شد؟

رئیس اینستکس به تهران آمد

رئیس جدید اینستکس از دیروز به تهران آمده و قصد دارد با مقامات بانک مرکزی و شرکت ایرانی متناظر اینستکس (ساتما) نیز دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «میشائیل ارهارد بوک» در نخستین روز از سفر خود، در اتاق مشترک بازرگانی و صنایع ایران و آلمان حاضر شد و با نمایندگان شرکت‌های ایرانی و آلمانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش اتاق بازرگانی ایران، وی در بازدید خود از اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با نمایندگان شرکت‌های ایرانی و آلمانی دیدار و درباره موضوعات مختلف تجارت میان دو کشور گفت‌وگو کرد. در این دیدار، مشکلاتی مانند موانع تراکنش‌های مالی مورد بررسی قرار گرفت.

 

رئیس جدید اینستکس در سفر خود به ایران قصد دارد با مقامات ایرانی از جمله بانک مرکزی و شرکت متناظر اینستکس با نام ساتما دیدار کند تا امکان تسهیل روابط تجاری دو کشور را مورد بررسی قرار دهد.

 

میشائیل ارهارد بوک پانزدهم شهریور امسال به‌عنوان رئیس سازوکار ویژه مالی اروپا انتخاب شده است. این دیپلمات با سابقه آلمانی که پیشتر سفیر آلمان در کشورهای کلمبیا، مصر سوئد و بوگوتا بوده، سومین فردی به شمار می رود که ریاست سازوکار ویژه مالی اروپا را به عهده گرفته است.

 

سازوکار ویژه مالی اروپا به منظور فراهم کردن امکان تبادل مالی اروپا با ایران پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای موسوم به برجام راه‌اندازی شد.

 

آلمان، بریتانیا و فرانسه برای پشتیبانی از تراکنش‌های مالی مربوط به ایران در دوره تحریم، این ساز و کار را بنیان گذاشتند تا ایران را به ماندن در توافق هسته‌ای (برجام) ترغیب کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار