پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی

واکنش حماس به جنایت هولناک صهیونیست‌ها در خان یونس

حماس در واکنش به جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در خان یونس از جامعه جهانی خواست که به مسئولیت خود عمل کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای بمباران مراکز اسکان آوارگان فلسطینی در خان یونس توسط ارتش اشغالگر صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است که ارتش رژیم اشغالگر جنایت تازه‌ای را با بمباران مستقیم و عامدانه ۵ مرکز اسکان آوارگان با سلاح‌های مختلف مرتکب شد که طی آن ده‌ها نفر شهید و مجروح شدند.

 

حماس افزود دشمن صهیونیستی قبل از ارتکاب این جنایت وحشیانه، از شهروندان فلسطینی خواسته بود به ادعای اینکه این مراکز امن هستند، در آنجا ساکن شوند.

 

در این بیانیه آمده است: در برابر ادامه جنایات وحشیانه و هولناک دشمن صهیونیستی در حق غیرنظامیان در نوار غزه، مسئولیتی تاریخی و سیاسی متوجه سازمان ملل و جامعه بین‌الملل است و ما از همه کشورهای آزاد جهان که به عدالت و آزادی ایمان دارند، می‌خواهیم تحرکی فوری برای پیگرد و بازخواست سران جنایتکار رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و محاکمه آن‌ها به سبب جنایات علیه ملت فلسطین و کل بشریت داشته باشند.

 

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۵۰ نفر و زخمی شدن ۱۰۰ نفر در حمله های رژیم صهیونیستی به خان یونس از شب گذشته تاکنون اشاره کرد./ مهر

ارسال نظر